dimecres, 4 d’agost del 2010

Ara toquen Mcdonald i Trias

Després dels fitxatges ahir de Carl English i Rusell Robinson, la penya sembla haver lligat a Will McDonald i a Jordi Trias definitivament. Mcdonald, de 2,06 i 30 anys, encara té contracte amb el Gran Canaria pero a les illes no compten amb ell. Ocupa plaça de comunitari i és un bon reforç interior. Sembla ser que la penya vol fer una plantilla més aviat curta, de 10 jugadors.
La plantilla sembla ser que quedarà així:

D'aquesta manera, des del club asseguren que s'ha tancat la plantilla tot i que no descarten la incorporació d'un jugador exterior s'hi hi ha alguna ganga. Sembla ser que quedarà una plantilla curta, però amb el 50% de jugadors del planter, tot un senyal d'identitat per aquest equip




Una altra opció que va tenir en compte el dkv va ser Schortsanitis (anomenat també Baby Shaq, referint-se a que és com en Shaquille O'neal però en "petit") és un pivot grec de 25 anys i 160 kg. El seu pes és el seu principal problema, tot i que sempre ha estat un jugador de qualitat contrastada, té un excés de pes i no interessa a la entitat verd i negre



No se vosaltres, però jo estic content amb un equip com aquest, que almenys té identitat del que és. Segur que aquest any no guanyem la eurolliga, potser el que vé tampoc, però es com el que planta una llavor, ha d'esperar a obtenir beneficis, i aquests beneficis es traduiràn en bon joc d'aqui uns anys a l'Olímpic de Badalona.

Força Penya

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues por mi McDonald que no venga porque es otro vago indolente como Hernandez-Sonseca y francamente dudo mucho que Trias firme con nosotros. En cuanto a Schortsanitis si de verdad hubiera sido ofrecido lo habriamos fichado con los ojos cerrados porque este si que es un pivot que marca la diferencia y ahora mismo de exceso de peso no padece, asi que este rumor no me lo creo aunque tambien creo que debe ser caro.

Anònim ha dit...

Jelinek serà jugador del primer equip??

Anònim ha dit...

si es veritat lu de scorchanitis, eske semblem hilipollas, es el pivon que necessitem, kilos a la zona, i molta força i mala llet, hagues pogut marcar la diferència d'un joc interior pobre a unn joc interior dur i talentós encara que sobrat de pes no crec que sigui aquest un inconvenient

Anònim ha dit...

un ekip com aquest ilusiona, pero seria millor amb scorchianitis

joanpetrucci ha dit...

Mcdonald d'entrada no em genera massa confiança. Te fama de tajat pero amb sort estarà motivat i amb ganes de redimir-se del seus pecats, com segur que ho estarà Sonseca a Bilbao (segur que farà una bona primera temporada el "putilla").
Trias i english son encerts amb majúscules tenint en compte a lo que aspirem.
El nou base és per mi i crec que per tothom una incògnita.

Salut i força penya!!

Una aficionada ha dit...

Jo he vist jugar a Schortsanitis i és la meva opinió però a mi m'agrada defensa bé, s'impossa a la zona, bé tindre-ho com a pivot seria genial. Una cosa és que poguem pagar-lo però si poguessim seria molt bó, no passaria ningú.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!