dijous, 12 d’agost del 2010

No News!


Efectivament, com haureu notat, no hi ha notícies ni de la penya ni dels fitxatges ja gairebé tancats de Trias i Mcdonald. Els mitjans habituals de comunicació no diuen res dels fitxatges verd i negres i es centren més en els partits i les concentracions de la selecció espanyola.

Les últimes notícies les hem rebut gràcies a acb.com de la mà d'un blog.
A encestando.com confirmen el fitxatge de Will McDonald pel nostre equip. CONCRETAMENT AQUI


D'altra banda, el mateix blog afirma que el Dkv i Jordi Trias han arribat a un acord, i que només fa falta fer-ho oficial per les dues parts. CLIQUEU AQUI!

Segons sembla, els dos fitxatges estan per confirmar ja que cap dels dos jugadors els volen als seus respectius equips. El cas de Mcdonald sembla que tindria una altra opció però Badalona és la més atractiva. En canvi, amb Trias s'està jugant amb els nervis del Barça ja que com més temps passi, més possibilitats té Trias de quedar-se i més diners ofereix el club blaugrana perquè se'n vagi. No sé que pensareu vosaltres, però un servidor creu que l'equip de l'any que ve és una miqueta curt i pot ser perillós forçar a tota la plantilla a jugar a un ritme alt durant tot l'any. Això si, segur que juguen tots i es reparteixen els minuts entre tots equitativament i esperem que aquest any no hi hagi més Ronsecas que l'únic que fan és beure com uns condemnats a la carpa de titus i altres locals d'oci.

Cal comentar el resultat de l'enquesta que vem fer anteriorment, sobre el suposat desviaments de fons de la penya a la visa del senyor Villacampa.
  1. El 52% creieu que es comprarà una casa a miami, esperem que ens convidi a tots els socis.
  2. El 24% diu que serà el pròxim president dels Bulls de Chicago.
  3. El 12% diu que serà com un galàctic merengue i es comprarà una illa al pacific.
  4. Finalment, el 12% creu que es comprarà un ferrari de mig milió d'euros.
Moltes gràcies a tots els que heu participat i no oblideu que aquest blog ha estat creat per gent de la penya i per a gent de la penya. Els que l'administrem no som ni periodistes, ni milionaris ni escriptors. Com tothom tenim errades i potser un article serà més bo i un altre més dolent, però la veritat és que a tots hi posem la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de que agradi.
A la gent que no li agradi el blog, que no comparteixi les idees que s'hi escriuen o ens odien en general, poden clicar AQUÍ sempre que vulguin. La resta seran sempre benvinguts.


NO OBLIDEU DE VOTAR A LA NOVA ENQUESTA.
Força penya, Visca Badalona i l'estiu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

B R A V O!

Anònim ha dit...

Will McDonald, firma por una año.
El próximo Trias, que ya tiene acuerdo con la Penya.
Equipo corto, pero para las competiciones europeas que jugaremos esta temporada, es lo que hay.

Anònim ha dit...

abans sempre llegia els articles de la penyaallstar, però ara que ho han deixat sempre hos visito a vosaltres, enhorabona i seguiu informant-nos com ho feu!

Anònim ha dit...

Aquesta temporada és pels canterans.

CJB SUPPORTER ha dit...

Tv3 i acb.com fan oficial el fitxatge de Will Mcdonald. Diuen que Trias està a prop.

Anònim ha dit...

He estat mirant els jugadors lliures que representa U1st del qual provenent tots els nostres fitxatges i surten els germans Samb (Mamadou i Cheik) i crec que els podrien fitxar ja que son més que valids pel nostre equip un ja amb fitxa del primer equip i l'altre amb fitxa del filial. Per cert Cheik Samb es comunitari i es justament el jugador que ens falta per cubrir el joc interior i el seu germa pel vinculat i com a jugador de futur, ara només falta que en Villacampa s'adoni, perque a mi m'agradarien aquests fitxatges.