diumenge, 12 de setembre del 2010

Derrota davant un barça incomplert


La penya va perdre ahir davant un F.C.Barcelona marcat per la falta dels seus internacionals. L'equip de Xavi Pascual no comptava amb cinc jugons com Ricky Judes, Petardo Navarro, Monkey Vazquez, Lakovic i el nou fitxatge Costas Perovic. Tot i això, la penya no va poder fer res davant un mickael molt motivat, autor de 28 punts i triples en moments clau. Per part de la penya cal destacar el millor partit de Pere Tomàs des de que és professional, amb 24 punts i 3/3 en triples.
Trias, que s'enfrontava al seu ex-equip va fer un partit regular, amb 10 punts en 29 minuts, 4/5 de 2, 0/3 en triples, 2/3 en tirs lliures i 6 rebots. Pepu va haver d'apostar per la pedrera un altre cop ja que English es va carregar de faltes ràpidament, Hosley sembla que sigui ex-jugador de futbol, i McDonald encara té el cap a Canaries. El barça va dominar en tot moment, arribant a guanyar per 11 punts de diferència. Remarcar que no van jugar ni Nacho Llovet ni Albert Homs.

Al final del partit es van engantxar Victor Sada "és una passada" i Will Mcdonald, ja que el blaugrana li clavava el colze al pit de l'americà. També Grimau i Norel, on l'holandès alegava que li clavava el genoll. Com sempre, aquests culers pensant en futbol...

La nota més negativa crec que és la falta de conjunt de la penya, que amb el temps acabarem agafant. No tenim grans estrelles però si tothom hi posa de la seva part, aconseguirem un conjunt ferm i amb ganes de fer grans coses.

Els punts van anar així:

DKV Joventut – 78: Jordi Trias (10), Russell Robinson (5), Josep Franch (5), Quinton Hosley (2), Henk Norel (6), Pere Tomàs (24), Dmitry Flis (3), David Jelinek (7), Carl English (8), Will McDonald (8).

Regal FC Barcelona – 85: Gianluca Basile (6), Papa Abdoulaye Mbaye (0), Dani Pérez (0), Michalis Kakiouzis (0), Boniface Ndong (12), Terence Morris (11), Victor Sada (1), Erazem Lorbek (18), Carles Marzo (0), Pete Mickeal (28), Roger Grimau (9).

ESPEREM QUE EL BARÇA NO ENS GUANYI SEMPRE JUGANT AMB LA PURRIA I QUE ALGUN DIA ARRIBEM A SER L'EQUIP QUE AMB LA DOBLE R VEM ARRIBAR A SER! NO DEMANO UN ALTRE RUDY, PERÒ SI CANVIES EL JUGADOR MALLORQUÍ, PER UN EQUIP QUE FA PINYA, A MI JA EM FAS CONTENT!

EL PROPER PARTIT SERÀ LA SEMIFINAL DE LA LLIGA CATALANA, ENCARA NO SE SAP CONTRA QUI. SERÀ EL 18 DE SETEMBRE A LES 18:00.

VISCA LA PENYA!! FINS AVIAT!