dilluns, 15 de novembre del 2010

Parcial de 0-13 mata el partit a l'inici.


La penya ha perdut contra el totpoderós Real Madrid.
Durant la primera part, la penya va deixar de ser un equip de bàsquet per ser una colla d'amics que juga els caps de setmana al parc del barri. No pot ser que unes persones teòricament professionals, que cobren bastant més que la resta de mortals, en 10 minuts encaixin un 5-22 i segueixin caminant per la pista sense cap rastre de competitivitat, ràbia o sang. Norel només va sortir per barallar-se amb els contraris, English veia l'aro quadrat, Pere Tomàs és el Guti de la penya, l'eterna promesa mai feta realitat i de Flis millor no parlar-ne. Està molt bé que cada partit, canvii el jugador estrella, demostra que hi ha joc en equip i que tots juguen per tots, però n'hi ha uns quants que no sumen mai, cosa que fa que l'equip se'n resenteixi.

Amb un parcial així, no es pot guanyar cap partit i menys contra el talonari blanc en forma de plantilla de bàsquet. Els jugadors del joventut, no se si tenien por, estaven nerviosos o desmotivats per la última derrota contra els vallisoletans. El partit es va decidir a la primera meitat, les altres tres van ser pur tràmit, ja que el Madrid va saber jugar amb el marcador i els nervis dels verd i negres.

No hi ha res més a remarcar. El partit va tenir algun moment d'interès al tram final però va ser un miratge, d'un equip que gràcies a un públic que no falla es va apropar al marcador però no va poder fer res.

Pel to dels comentaris pot semblar que estic enfadat o decepcionat amb l'equip. No és així, l'únic que demano és una mica de professionalitat, que en una part no rebin 22 punts, i si els reben en facin igual o més. Ja ho se, és el Madrid, tenen molts calers i tal, però lo de l'altre dia va ser d'èscandol.
Espero que això hagi estat un moment de "bajón" i tot torni a la bona dinàmica que portàvem.


PRÒPER PARTIT: CONTRA EL BILBAO BASKET, DIUMENGE A LES 12:30, RETRANSMÈS PEL 33.

Fins aviat i força penya, encara que perdi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.