dimecres, 9 de juny del 2010

Com anàvem dient...




Mal blog de la penya seríem si no ens possesim en antecedents primer..

Aquesta temporada que hem deixat enrere ha estat plena d'altibaixos (sobretot més de baixos..). Vem començar l'any força be, aconseguint 7 victòries en els 10 primers partits, i hem de tenir en compte que dos dels tres equips que ens van guanyar van ser la secció de futbol i els del Ser Superior. Disputàvem dos competicions i ens defensavem (no literalment) força bé en totes dues. Recordem que entre desembre i gener, en fins a tres ocasions, vem guanyar amb mes de cent punts (en tota la temporada restant, no ho hem tornat a aconseguir). El drama va començar en la segona volta; ja amb nomes una competició dispuntant-se la penya cau en una desastrosa succesió de derrotes, algunes realment humiliants, que desencadenen una auténtica depressió de joc. Les derrotes, molt mes que les victòries, revelen la autèntica identitat i caracter de un jugador, i en el cas de la penya es va demostrar que molt pocs tenien cap d'aquestes dos coses. Ha mancat compromís, ha mancat esforç, ha mancat força, orgull, esperit, al fi i al cap.

Sense volguer cridar al pesimisme, crec que costarà refer-se, el club no atravesa el seu millor moment, per no dir el pitjor, i no nomes en l'àmbit esportiu. Pero encara que puguin venir temps dificils, la afició de la penya no ha deixat mai d'estar al seu costat i seguirà sent-hi. Confiem en que el club sapiga reconduir la situació en tots els aspectes i nosaltres prometem posar tota la ilusió que poguem quan la pilota salti per primera vegada la temporada vinent.



FORÇA PENYA


P.S.: Celebrem que l'operació de l'Antonio Bueno hagi anat be. Segons informen, seguira un parell de setmanes més a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid. S'espera que la recuperació serà lenta, segons a dit el metge de la penya Victor Laínez: "Hasta dentro de al menos seis meses no podremos hacer una valoración que pueda acercarse a la realidad".

Anims!!

7 comentaris:

CJB SUPPORTER ha dit...

Visca la penya!!!

Una aficionada ha dit...

Jo he vist això sobre l'Antonio:

http://www.tubasket.com/noticia/La-recuperacin-de-la-ciruga-en-las-vrtebras-L1-y-L4-clave-en-el-futuro-de-Antonio-Bueno/42744

Força Antonio!!! Força Penya!!! i Salutacions a tothom!!!

mei ha dit...

Hola nois, volia felicitar-vos per la iniciativa del blog, en els moments difícils és quan l'afició d'un equip demostra si està o no a l'alçada, i iniciatives com aquesta ajuden la gent a fer q no decaiguin els ànims i a mantenir l'esperit viu. Molts ànims i sort,

FORÇA PENYA!

Jordi ha dit...

Vull felicitar-vos per tirar endavant la iniciativa. No ens podíem quedar sense un fòrum on opinar, comentar tafaneries i sentir-nos ver-i-negres.
La dinàmica del blog la marquen els missatges, però també els comentaris. Espero que entre tots ho fem bé.

Per aquesta propera temporada s'han de fer els deures de contenció del dèficit, que ens pot fer més mal que les derrotes esportives. Un dels nostres trets identificatius son les categories inferiors i la formació de jugadors. La culminació és fer pujar els joves al primer equip. I un cop feta la inversió en formació, el cost de tenir aquests jugadors a l'ACB és menor que anar a buscar d'altres a fora. Potser no tots han estat al primer nivell quan han jugat aquesta passada temporada, però la majoria dels fitxatges tampoc ho han fet. Llavors, per què no apostar clarament pels nostres?

PS. Desitjo que l'Antonio Bueno es recuperi i pugui fer una vida normal. Jo vaig patir una caiguda que també em va trencar dues vertebres (L3-L4) i els dos canells. No va ser important com la de l'Antonio i no vaig arribar a ser operat. Vaig trigar 7 mesos a poder tornar a la feina, i això que no suposava un esforç físic important. Amb les seves lesions em temo que prou tindrà de recuperar una funcionalitat normal. Per sort no hi ha comentaris de lesions neurològiques.

harpo ha dit...

Completament d'acord amb tot el que has dit Jordi. Coneixem la filosofia del club, sempre s'ha apostat molt fort per la pedrera, i aquest any, mes que mai, serà molt necesari creure-hi. Moltes gràcies a tots per els vostres missatges de felicitació. Entre tots podem fer un gran blog i un blog mol gran.

CJB SUPPORTER ha dit...

HE DE COMENTAR DUES COSES QUE PODEN SER D'INTERÈS GENERAL:

JOSEPH GOMIS LLIURE:

http://www.marca.com/2010/06/10/baloncesto/acb/1276172918.html?a=MA29a56a39c955430aa99d6c27b0e56da08&t=1276176491

RUDY ESCULL EL MADRID SEGONS AS:

http://www.marca.com/2010/06/09/baloncesto/acb/1276073838.html

Anònim ha dit...

Això si que s'acosta més a la nostra realitat economica. http://www.encancha.com/articulo/10835