dijous, 10 de juny del 2010

-TOP SECRET: SEGUIRÀ VESTINT DE BLANC

CONFIRMAT! RUDY L'ANY QUE VE JUGARÀ AL REIAL MADRID CLUB DE FUTBOL.

Una font molt propera al jugador mallorquí ha confirmat el que diversos diaris de la capital de l'estat portaven temps predicant. Els encarregats d'aquest blog hem tingut accés a aquesta privilegiada informació que així ho confirma. Encara no disposem de llocs, xifres ni dates exactes però el que anunciem es complirà.

Aquest fet es confirmarà tant bon punt el nostre ex capità pugui desvincular-se del seu actual equip i pugui fitxar pel club dirigit pel magnat de la construcció Florentino Pérez.

Si es compleix el que estem dient, la nostra antiga doble R, els que un dia van ser els nostres herois i un exemple a seguir per a la tots els aficionats, s'hauràn venut als nostres dos rivals més odiats.


Personalment prefereixo que vagi als florentins(reial madrid) que no als rosellons(f.c.Barcelona) però veure a Rudy vestit de blanc i no el blanc de porland, es una sensació que crec que no serà molt agradable.


I parlant de màxims rivals, aprofitem per informar-vos que el Barça a perdut el primer partit de la sèrie de cinc que es jugaran per decidir qui guanyarà la ACB aquest any. Ha sigut un molt bon partit de bàsquet (independentment del resultat), amb molts estira i arronces. Fins ben entrat el tercer quart el barça ha anat perdent, en alguns moment de fins a catorze punts, però tot i aconseguir una renda de set punts sobre el seu rival, la insistència dels de Dusko Ivanovic els a portat a una més que merescuda victòria.

Es podria dir que, molt probablement en el que portem de temporada, un equip a dominat en tots els aspectes al Barça en el seu propi feu. Queden encara molts partits i no ens sorprendria gens que qui acabés emportant-se la sèrie fos la secció de l'equip de futbol.
Aixó no vol dir que ens agradés, ja que com a verd i negres que som, no creiem en els equips fets a cop de talonari.

Bona nit a tothom i felicitat perquè ja és divendres!

PER SOBRE DE TOT VISCA LA PENYA I VISCA BADALONA!!




14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que alegría poder leer un blog de la penya y que no haya malos rollos, niñatos que solo se lo pasan bien criticando o energúmenos con un horizonte de pensamiento bastante limitado.

Hablando sobre el tema en cuestión, duele mucho ver a Rudy de blanco, pero nos tenemos que aguantar. Como se dice en Badalona, "Ya saldrá otro". Así que a esperar que algún canterano nos pueda volver a hacer vibrar en nuestro asiento (que creo que ese será Albert Homs), pero de momento a apoyar a los que están y a esperar fichajes.
Ivanov me gusta mucho y Flis si ha ganado peso y fuerza también.
Solo queda esperar....

Felicitaciones por el blog y a seguir.

Carlos

Una aficionada ha dit...

Tenim que pensar que varem tindre l'oportunitat de poder-lo disfrutar al nostre equip. Ara tal com tenim l'economia no el podriem tindre.

Jo també prefereixo que vagí al Madrid que al Barça.

I el dessitjo tot lo millor, per totes les vegades que jugant ja a la NBA a vingut a veure jugar la Penya.

Dintre de tot ha sigut fidel als colors i no ha fet com el Raül López (per exemple, que ja no s'en recorda que un dia va jugar amb la Penya).

Força Penya!!! i Salutacions a tothom!!!

Una aficionada ha dit...

De totes manera acabo de veure això.

http://www.acb.com/redaccion.php?id=68041

Aqui no diu que tingui cap idea de moment clara.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

Anònim ha dit...

Prefereixo veurel de blanc que no de blaugrana...

No tindran la sort de veure la doble R en acció


Gandez

albert_joventut ha dit...

qin mal fa la fotu! xD pero millor k del barça segur, es un cas molt diferent al de ricky, per tan seguire estiman a rudy igual k ara, visca rudy i visca la penya!

Penya Spirit of Badalona ha dit...

Hola, sóc un dels administradors de la Penya Spirit of Badalona. Només volia donar-vos l'enhorabona per la vostra iniciativa en crear aquest nou blog de la penya, és el millor que li pot passar al nostre equip, quanta més gent en parli i n'opini millor, voldrà dir que està viu!!
Esperem poder col·laborar entre nosaltres!

Salut i força penya!

Anònim ha dit...

ATENCIO ,ME ENTERAT D'UNA FONT EXCLUSIVA DEL POSSIBLA FITXATGE DE SERGI LLULL.
NOMES SI EN RUDY SEN VA AL MADRID!!!

Anònim ha dit...

hahahaha! ens el donaran perque no anem al tempteig? tu et penses ke villacmapa es prou llest per aconseguir aixo! XD!!!

Anònim ha dit...

Sergi llull es un jugador que el volen les grans potències d'europa....

Si es dongues el cas de que fos així realment, s'hauria de fer un monument a rudy i posar-lo enlloc del de roca i pi.

Cal ser una mica mes realistes per l'amor de deu.

Anònim ha dit...

mola el nou format

Una aficionada ha dit...

Noticies actualitzades de l'Antonio Bueno:
__________________________

http://www.lavanguardia.es/deportes/noticias/20100608/53942578269/antonio-bueno-estara-dos-semanas-mas-hospitalizado-dkv-joventut-madrid-gregorio-maranon-joventut.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+lavanguardia%2Fdeportes+%28LV.es+-+Deportes%29

Força Antonio!!! Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

Anònim ha dit...

Com a molt es podria treure qualque euro per no anar al tempteig d'en Rudy i agilitzar el fixatge.

Tothom sap que la Penya no podrà igualar l'oferta que li faran.

Anònim ha dit...

doncs jo m'aixecaré a aplaudir el Rudy tant si ve amb el barça, amb el madrid o amb el matadepera. Ell ha fet el que avia de fer i ho ha fet be, no com el puto venut del ricky.

Anònim ha dit...

Amen.

La vida com a esportista es curta, i els jugadors han treure el màxim profit económic que puguin, però sempre amb bones maneres.