dilluns, 5 de juliol del 2010

BALL DE DIRECTORS D'ORQUESTRA



En la meva primera publicació, m’agradaria parlar dels ultims moviments en la posició de base a la lliga ACB.
Per si algún despistat encara no sap que la ACB és la segona millor lliga del món, dos dels jugadors que van donar més espectacle i van demostrar que tot i ser baixets poden donar molta guerra en una competició tan complicada com és la Euroleague acaben de fitxar per dos dels equips més forts de la competició.
El primer dels dos jugadors és David Logan, base americà amb una gran capacitat anotadora que ho ha demostrat aquest any al Asseco Prokom convertint-se en el líder d’aquest equip, anteriorment també ens havia demostrat del que era capaç amb el Turow jugant al costat d’un jugador que també milita a L’ACB com és Thomas Kelati, Logan aportarà consistència en aquesta posició a l’equip Vasc que tants problemes han tingut durant aquesta temporada.

A Màlaga després de despedir a Joseph Gomis i Omar Cook volien asegurar-se de conseguir el millor jugador posible per a la posición de 1 i ho han aconseguit, fitxant al millor base de la Lega italiana i un dels millors d’Europa amb el permís de Ricky. Es tracta de Terrell Mcyntire, jugador amb característiques semblants a las de Logan però més explosiu a l’hora d’entrar a cistella, també conta amb un tir exterior que quan entra en ratxa és molt difícil de parar.



Aquests són els dos grans moviments en la posició de base, no ens podriem deixar de parlar del fitxatge de Sergio Rodriguez al Real Madrid, té la oportunitat de demostrar totes les meravelles que es van dir de ell els primers anys a l’Estu i que a la NBA es va parar la seva progressió desde el principi contant amb pocs minuts a pista.

RUMORS:
El que sembla que té els dies contats a Bilbao es el capità Javi Salgado, un jugador que ho ha donat tot, ha sigut una peça clau en els ultims 5 anys del Bilbo a l’ACB i es podría dir que han crescut junts, l’equip que sembla que està més ben situat per fer-se amb els seus serveis es el Lagun Aro que ja es parla d’un acord per dues temporades.

Altres noms son el retorn de Kristaps Valters a Fuenlabrada, Vujanic sona per l’equip Menorquí, Giuseppe Poeta sembla més aprop de Canarias que de Badalona i l’lultim rumor és l’interés de l’Unicaja per Panchi Barrera, l’ex verd i negre i arquer de Rudy Fernández en els seus inicis en la disciplina Badalonina.

Més endavant tornarem a actualitzar amb més fitxatges i més rumors.

Per acabar queda tancada l'enquesta de quin jugador es mereix pujar al primer equip i aquests son els resultats:

Joan Tomàs 26 (37%)
Federico Aguerre 27 (38%)
Marko Todorovic 9 (12%)
Albert Ventura 3 (4%)
Cap d'ells 5 (7%)


Vots totals: 70

Ja podeu votar a la seguent enquesta, en la que es pregunta on creieu que acabarà Rudy Fernández després dels ultims rumors de Boston


FORÇA PENYA