dijous, 8 de juliol del 2010

Cal estar atent!

En aquests moments és quan es comencen a tancar les plantilles i els jugadors de més o menys qualitat es lliguen amb els respectius equips. La penya, per la sensació que tinc en les últimes temporades, a l'hora de fitxar, fa els deures tard i a corre-cuita. Els noms que es poden veure a la plana de acb.com no son de gran utilitat ja que els fitxatges que anuncien son de nivell leb o econòmicament impossibles.
No sé a qui fitxarà la penya per l'any que ve, o si omplirem el primer equip amb jugadors del planter, però el que si està clar és que la persona que s'encarrega dels fitxatges, o una de dos: no li agrada la seva feina o és molt dolent fent-la. En els últims anys digueu-me algun fitxatge que ens hagi sortit bé (no un jugador que faci menys de 10 punts per partit, menys de 3 rebots o que sigui com una muntanya russa...) Crec que amb la marxa del president, més d'un hauria de deixar el càrrec i fer lloc a algú que en sapigués més.

Em sap greu ser tan crític amb la gestió del nostre club, però hi ha coses que no s'estan fent bé i cal dir-ho.

Com sempre, visca la Penya i visca Badalona.

8 comentaris:

EEG ha dit...

Charles gaines, elmer bennett, marcelinho huertas, lubos barton (en els seus bons temps).

EEG ha dit...

I també cal dir pops mensah-bonsu, bracey wright, i simas jasaitis (encara que no fessin el que s'esperava d'ells.)

Anònim ha dit...

Res de nou tenint encara com a responsable esportiu del club a l'impresentable del Cairo, fins que aquest personatge no marxi aqui sempre pasara igual, l'excusa dels diners a mi ja no hem serveix perque el Manresa tampoc te diners i fitxa molt millor que nosaltres. Cairo DIMISSIO.

Ramon ha dit...

Penso que no estat tant malament, el que pasa es que no han rendit. Si demanaria mes punteria amb els americans

Ramon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ramon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

espavileuu

Anònim ha dit...

espavileuu