dissabte, 31 de juliol del 2010

English no vindrà sol...


Sembla ser que Carl English no serà l'únic fitxatge d'aquest cap de setmana. La penya ja té al sac a Rusell Robinson, base de 24 anys i 1,91m.

Robinson estava molt aprop de fitxar pel Chorane Roanne francès, però sembla que la oferta de la penya li ha semblat esportivament més interessant. Cal comentar també que la incorporació de Trias no està perduda del tot i que el jugador està meditant profundament les ofertes que té i la de la penya és de les que més l'atrauen.

La penya, tot i això continua necessitat de joc interior ja que no tenim cap pivot dominant.
Crec que caldría un altre jugador de l'estil N'dong per fer d'intimidador i d'arbre enmig de la zona.

Altres possibles moviments a la òrbita verd i negra son:
  • Jordi Trias (que té vàries opcions sobre la taula)
  • Morris finley (per segon any consecutiu, tot i que té contracte a milà i amb ells té eurolliga)
  • Giuseppe Poeta (més a prop de Bolonya que de Badalona)
  • Mensah Bonsu (tot i que interessa a maccabi)
  • Valters (que té un peu a Fuenlabrada)
  • Super Mario Fernandez (que interessa a Granada)
  • Sonseca (que segons informa penya.cat ja és de Bilbao)

Us deixo amb un video de Rusell Robinson, és l'unic video que he pogut trobar ja que el noi no és mol famós. Per cert, ell és el que dona la passada de pista a pista (començo a pensar que és un jugador de futbol americà disfressat de jugador de bàsquet).




BON CAP DE SETMANA I FORÇA PENYA!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un gran fitxatge i es justament el que necesitem es a dir un base defensiu i que sap sortir molt be al contratac es el complement ideal per en Josep Franch. En quant al pivot no m'agrada cap nom dels que sonen si d'un cas Trias i dubto que vingui asi que la meva aposta personal seria Cheik Samb un pivot gran, que ha guanyat corpulencia, jove, amb marge de millora i que podria fer-ho molt be al nostre club.

Anònim ha dit...

Si es cert es un jugador poc conegut per el gran public pero els que veiem la NCAA el recordem com el suplent d'en Mario Chalmers en Kansas i el qual amb la seva defensa presionant va ser un jugador important per oaque els Jayhawks guanyessin el campionat de la NCAA.

Anònim ha dit...

Un pivot estil N'dong?? ja ens estem comparant amb la far$a un altre cop... No podrieu pensar mes en pivots estil hetsemmeier o paul davis( encara q a fitxat pel plazasol crec)?

Nomes volem les desferres del barça intentan compararnos amb ells... no nem bé

Una aficionada ha dit...

Els fixatges semblen bons, però a mi em preocupa el pressupost, sino n'hi cap problema als contractes endavant, però si aconseguim més crisis llavors serà pitjor.

També m'agradaria que juguessin de la pedrera, son jugadors que poden aportar molt a l'equip i seria bó donar-lis minuts.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

Anònim ha dit...

be, no se d'on treieu tot aixo doncs l'ACB no diu RES sobre el fitxtge d'english