divendres, 30 de juliol del 2010

ENGLISH VERD I NEGRE!


Confirmat, l'ex-jugador del Caja Laboral, Carl English serà nou jugador del dkv joventut la propera temporada, si no hi ha cap imprevist de últimissima hora com per exemple una oferta desorbitant d'un equip rus o quelcom per l'estil. El jugador canadenc, que es agent lliure després de desvincular-se del club vitorià, ha decidit cambiar d'aires i passar un dels pals de paller del nostre equip per l'any que vé.
L'escorta de 29 anys vé de jugar 714 minuts amb 43% de tirs de 3, 53% en tirs de 2 i més d'1 assistència per partit. A Vitòria tenia un paper poc rellevant, cosa que a Badalona no serà així. És una notícia que ens alegra molt però encara ens preocupa el joc interior, posició molt deficitària i que cal reforçar amb molta urgència. Tot i això, BENVINGUT CARL!

SEMPRE VERD I NEGRE.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que faci un bon paper jeje!!!


mireu aixo del rudy

http://www.tubasket.com/noticia/El-traspaso-de-Rudy-se-enfra.-Portland-podra-tomarse-hasta-un-mes-para-ver-a-quin-elige/81310

Una aficionada ha dit...

Bé, un jugador bó. Força Penya!!!Salutacions a tothom!!!

Anònim ha dit...

aquest pallo si que fará alguna cosa, no com la panda de mercenaris que tenim per equip. Perque de'n Hosley n'espero molt poc ...

Anònim ha dit...

Magnifico fichaje y que se complementara perfectamente con Jelinek. Por otra parte parece ser que nuestro nuevo base sera Russell Robinson "un perro de presa" ex-Kansas, no me parece mala opción. Y bueno en cuanto al Pivot a mi me gustaria que se fichara a Cheik Samb, pivot fuerte, joven y con margen de mejora.