dijous, 1 de juliol del 2010

LA PENYA VOL MENSAH BONSU


El Dkv joventut ha confirmat el seu interès per contractar al pivot britànic que ja va militar a les files de l'entitat verd i negre la temporada 2008-2009. Aquest jugador, després de passar pel nostre club, al 2009 va jugar amb els Austin Toros, de la lliga de desenvolupament de la NBA. Al mateix any va canviar d'equip diverses vegades, tot passant per San Antonio Spurs, Toronto Raptors, Houston Rockets, Toronto una altra vegada. Fins que l'any passat va signar amb el totpoderòs CSKA de moscú. Amb l'equip rus no és que hagi signat uns molt bons numeros, 2,5 punts i 3 rebots per partit de mitjana a la lliga russa i 4,1 punts i 1,3 rebots de mitja a l'eurolliga.
Cal destacar que és un pivot d'una alçada una mica limitada, 2,06m. Tot i això a Badalona recordem les seves esmaixades i l'actuació brillant al camp del barça on es va passar més estona a l'aire que de peus a terra.


Una altra notícia d'interès penyista és la noticia que ens mostrava avui el Mundo Deportivo:

Henk Norel: "'Pepu' me ha demostrado su confianza". El pívot holandés Henk Norel ha señalado como básica la confianza del técnico Pepu Hernández para explicar la renovación de su contrato con el DKV Joventut. "No hemos hablado de minutos pero con el entrenador, 'Pepu' Hernández, he jugado mucho la última fase de la temporada y me ha demostrado su confianza", dijo ayer Norel desde Holanda, donde disfruta de unos días de vacaciones antes de incorporarse a la concentración de su selección.

És una gran noticia ja que el pivot holandès ha de ser el pal de paller de l'equip de cara a l'any que vé. Pepu espera molt d'ell i l'hi donarà molta confiança per intentar que faci uns numeros millors que els de la passada temporada (32 partits jugats, 413 minuts, 6,4 punts 2,3 rebots per partit de mitja).


I per acabar una altra noticia de rabiosa actualitat. El CSKA està interessat en Uros Tripkovic. El club rus, després de saber que el nostre club vol rescindir el contracte amb el jove jugador serbi, s'ha posat en contacte amb ell per tal d'endur-se'l. Uros que a la penya ha signat 29 partits, 614 minuts (21 de mitjana per partit), 320 punts (11 de mitja), i 1,6 assistències per partit, no ha estat a l'alçada del rol que se li volia donar i ha demostrat que té bona mà però que és un jugador de ratxes i que un bon dia et pot fer 25 punts i un altre 5. Jo només volia agraïr-li la feina feta durant aquest any, ha mostrat una bona actitud i moltes ganes, i que vagi on vagi tingui molta sort.

Fins una altre UROS.


Visca la Penya i visca Badalona.

5 comentaris:

Una aficionada ha dit...

Es una molt bona noticia la de Norel i una llastima lo de Tripkovic, jo també volia agrair-li la feina que ha fet, llàstima que no continuï.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

una aficionada 2 ha dit...

bona noticia la de norel i llàstima la marxa de uros, però que hi farem. esperem i desitgem que poguem fer un bon equip i que una altre cop poguem gaudir de bon bàsquet al noste equip de tota la vida, al menys a casa meva. ja tornaré a fer una nota a mida que surtin noticies. visca la penya. salutacions.

Jordi ha dit...

per què volem rescindir el contracte de'n Uros? Entenc que sense un contracte en vigor no puguem igualar la oferta econòmica del CSKA, però crec que es mereix (i ens mereixem) que jugui a Badalona una altre temporada

cjb supporter ha dit...

La penya creu q no te nivell, ell vol jugar a europa... la penya tampoc vol cap jugador a disgust.

Elena ha dit...

el FC Barcelona li està buscant una sortida a Jordi Trias, no creieu que sería una bona opció per la Penya? un altre molt bon fitxatge del q se està parlant és Sergi Vidal!