dissabte, 26 de juny del 2010

Novetats a la penya


Segons informen els mitjans de comunicació, la penya ha decidit traspassar el pivot francès Alain Koffi al seu club d'origen, el Le mans . Cal recordar que Koffi arribava l'any passat com a MVP de la lliga francesa amb uns numeros que feien preveure que seria un gran reforç pel nostre dèbil joc interior. Alguns deien que seria el nou Moiso.

Alain s'en va amb 5,4 punts i 4 rebots de mitjana, una
estadística que demostra que la seva adaptació a Badalona l'hi ha costat i que la lliga ACB no és igual que la lliga francesa.








D'altra banda, la penya ha fitxat Konstantin Anikienko, un jove ucraïnès de 18 i 2,15m d'alçada. El nou jugador del Dkv jugarà al vinculat del prat ja que és molt jove per
entrar al primer equip amb només 18 anys.
Konstantin, només ha jugat sis partits amb el seu equip, l'odessa (cinquè classificat de la lliga d'Ucraïna), amb una mitjana de 0,8 punts i 0,8 rebots. Està clar que encara esta molt verd però noticies com aquesta demostren que la nostra pedrera, a part de nodrir-se de jugadors locals, fitxa perles de l'estranger per pulir-les i demostrar per què ens diuen el bressol del basquetbol.


Una altra notícia d'interès és que l'entrenador del planter, Marc Calderón ha deixat d'entrenar el club després que el club l'informés de que no comptava amb ell per l'any que ve.

Pel que fa al tema Rudy Fernandez, els mitjans de comunicació segueixen dient el que tothom ja sabia, que no seguirà a portland. Nosaltres ja vàrem vaticinar que el jugador balear acabarà al reial madrid. Mitja Europa està interessada en el nostre ex capità, i l'hi han arribat ofertes amb xifres astronòmiques de clubs com el CSKA, olympiacos, barça, tau.


Només queda comentar els resultats de la nostra enquesta:

QUINES IMPRESSIONS TENS SOBRE LA TEMPORADA VINENT?
  • El 36% dels nostres lectors creuen que l'any que ve serà tant o més dolent que el que hem passat.
  • El 63% dels nostres lectors tenen esperança i creuen que podem arribar a assolir algun objectiu apart de la permanència.
  • Un preocupant 0% dels lectors té bones impressions sobre l'any que ve.

Crec que cal tenir més esperança i confiar en un club que en tots els seus anys d'història ha lluitat amb els més grans i amb els més rics per títols molt importants. Un mal any el te tothom, i és que de ricky$ i rudys en surten un cada 20 anys.

VOTEU LA NOVA ENQUESTA SOBRE EL NOSTRE FUTUR.


Bon cap de setmana a tothom i força penya!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agraden aquests fitxatges de joves com en Konstantin Anikienko per aixi pulir el seu joc i si s'escau pujar-los al primer equip, el temps dira si ho fara o no pero planta te per ser el nostre pivot del futur. D'altre banda crec que Federico Aguerre hauria de pujar aquest any al primer equip.