dimecres, 25 d’agost del 2010

CIUTADANS DE BADALONA, JA ÉS AQUÍ!

Era un secret a veus i semblava que seria etern però al final s'ha confirmat el que tots sabiem.
Jordi Trias, jugador gironí de 29 anys ha signat amb el Dkv Joventut per les properes quatre temporades. Trias que fa uns dies que ha deixat de ser jugador del F.C Barcelona, compta en el seu palmarès amb una lliga acb, dues copes del rei (va ser designat MVP), dues Supercopes i una Eurolliga. Es va formar als maristes de Girona d'on va passar directament al Casademont Girona, debutant a l'acb l'any 2000. Desprès de passar per l'adepaf Figueres, el Múrcia i un any més al girona, Trias va fitxar pel club blaugrana on desprès d'una temporada va tornar a Girona. L'any següent, el 2005, va tornar al club blaugrana després d'una esplèndida temporada on ha estat fins a la actualitat.



El jugador gironí s'incorporarà a la dinàmica d'entrenaments del club verd i negre demà a la tarda. L'entrenament començarà a les 18:00 i el jugador parlarà per la premsa a partir de les 17:15.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi tindrem un referent que no s'arrugui a la pintura. Es el fizarge que mes m'agrada per la pròxima temporada. VISCA LA PENYA!

Anònim ha dit...

bon fixatge, ara veurem si pepu els fa funcionar. Aquestany si k farem alguna cosa amb un par... Visca la penya i visca badalona