dimarts, 24 d’agost del 2010

Dissabte 28, Dkv Joventut - Assignia Manresa

El proper dissabte, el nostre equip s'enfrontarà al conjunt del Bages sense poder comptar encara amb Quinton Hosley, que té previst arribar a Badalona el 2 de Setembre, ni amb Jordi Trias que de moment no s'ha fet oficial el seu fitxatge. Tot i això, podrem comptar amb Henk Norel que torna de la concentració amb la seva sel·lecció desprès de fer uns molts bons numeros, cosa que creiem que el motivarà de cara a la present temporada.

El partit serà a Sant Julià de Vilatorta, al torneig UNIM Caixa Manlleu “Memorial Albert Tobal” a partir de les 20:30. De moment no tenim informació de les entrades, el cost, la disponibilitat, però no creiem que hi hagi cap inconvenient en que tots els que vulguem anar a seguir al nostre equip en poguem aconseguir una. L'equip vindrà d'haver entrenat amb Pepu Hernández i pensem que podrem veure algunes pinzellades del que pot ser l'equip la temporada vinent, tan tècnica com tàcticament.


Els que volgueu veure el partit esteu convidats a venir. A baix trobareu un mapa de com arribar-hi, tot i això Sant Julià està a 6km de Vic, ho dic perquè us situeu.
Per cert el resultat de l'enquesta a la pregunta: "Que fa falta al nostre equip?" els nostres seguidors han contestat:
  • El 57% dels enquestats creuen que anem fluixos de joc interior (jo també).
  • Un 33% dels nostres lectors creuen que faria falta un superheroi, en aquest cas Batman (creieu que és molt car?)
  • Un 6% creu que anem curts d'escoltes.
  • Un 1% creu que necessitem algun aler.
  • Tot i això, la nostra audiencia creu que la posició de base està ben coberta per Franch i Robinson (que déu ens agafi confessats si es lesiona un d'ells...)

Ens veiem dissabte a Sant Julià. Força Penya!

1 comentari:

Anònim ha dit...

que passara amb antonio bueno?¿