diumenge, 19 de setembre del 2010

Derrota davant potencia europea.

Les coses com son, la secció de basquet del f.c.Barcelona ha vençut a un joventut que no ha fet un dels seus millors partits, amb molta confusió, jugadors despistas, pilotes perdudes i imprecisió total.

El partit que al minut 10 ja mostrava un 25-15, gràcies a l'encert de Judes Rubio i Petardo Navarro. La segona part ha començat amb un barça enxufat, que amb un parcial de 12-2 han posat la alarma i el corresponent 37-17 al minut 15 de partit, obligant a pepu a demanar un temps mort per posar les coses a lloc. Tot i cambiar la defensa a individual, al descans el resultat ha estat un contundent 50-29.

Al minut 24 el joventut ha tocat fons i amb 59-31 al marcador, l'holandès henk norel, amb un molt bon partit, i els tirs lliures 13/14 han permès que el partit no fos una carnisseria. El resultat final, 95-79, encara ens fa tenir esperança pensant que el rival és un equip que ens quadriplica el pressupost, que no ha canviat el bloc de l'equip aquest any i que els jugadors encara son lluny de la seva millor versió. Els nois de la pedrera no han destacat en excès però han donat alguna que altra alegria a l'afició verd-i-negre que els havia anat a veure al feu blaugrana. McDonald segueix lluny d'aquell que lluitava i saltava a per totes les pilotes al Tau Vitòria, Hosley encara ronda mentalment per Geòrgia i la resta ha fallat continuament de manera infantil, amb pèrdues sense forçar i jugades poc el·laborades tot permetent al rival contraatacs fàcils.

Així han anat repartits els punts:

95. Regal Barcelona: Sada (3), Basile (0), Mickeal (17), Morris (17), N' Dong (7) -cinc inicial-, Ricky Rubio (11), Navarro (11), Lakovic (5), Perovic (8), Vázquez (8), Grimau (2) y Lorbek (6).

79. DKV Joventut :
Robinson (9), Hosley (6), English (5), Trias (6), McDonald (9) -cinc inicial-, Franch (6), Norel (21), Pere Tomás (7) y Jelinek (10).

El proper partit serà a menorca, en un partit amistòs contra el menorca basquet, al proper dimectes a les 21:00.