dijous, 23 de setembre del 2010

Falta de concetració davant un Menorca organitzat.


El nostre equip ha tornat a perdre 85 a 78, aquest cop contra un rival teòricament feble, el Menorca. El més preocupant, no és el resultat, que ho és, sinò que als primers 10 minuts els de Badalona ja havien rebut 39 punts.

El joventut és va fer valer un altre cop de les individualitats i va jugar a res en un partit on Mcdonald sembla que torna a jugar a basquet i English va tenir un bon dia, 17 punts per cadascú. A part d'aquests dos, la resta no va arribar als deu punts. Son preocupants els 4 punts de Trias i Norel, el 19/34 de tirs de 2 i el 6 de 26 en triples. D'altra banda, ens sorprèn positivament els 12 punts de Rusell Robinson, que últimament sempre arriba als deu o en queda al llindar.

Crec que hi ha molta ansietat i falta de confiança dins l'equip, cosa que repercuteix en resultats. Norel no es creu que pot ser un dels pivots més dominants d'Europa, Trias no es creu que pot ser un 4 determinant, Franch no creu que pugui ser millor que Judes Rubio...
El problema d'aquest equip és més mental que res més. Cal un canvi de mentalitat i cal ja, avans de començar la temporada, sinò, pot ser un any per oblidar.

El resultat de l'enquesta ha estat el següent: A la pregunta de a quina posició acabarem...

Nombre de vots: 69

  • Entre els 4 primers, 8 vots. Demostra que hi ha poca gent que prengui drogues avans de visitar aquest blog, cosa que m'alegra.
  • Entre el 5è i el 8è, 47 vots. Els lectors son optimistes i realistes alhora.
  • De 8 cap avall, 11 vots. Possible però poc probable.
  • 3 persones creuen que l'any que ve anirem a Melilla a jugar. Que déu ens ajudi...

Per cert, perdoneu si no actualitzo el blog amb la regularitat que tots desitjem, però el fet de treballar i estudiar deixa poc temps lliure als hobbies. Tot i això aprofito alguns temps lliures per informar-me de l'entorn verd i negre i actualitzar aquest blog.

Fins aviat i força penya!!