dissabte, 4 de setembre del 2010

Primera victoria i bones sensacions.

La penya va aconseguir la primera victoria despres de la derrota de Sant Julià. Es va imposar per 73-67 al cai de Saragossa, amb actuacions destacades del jove David Jelinek i del nord-americà Rusell Robinson. L'escorta txec va suplir perfectament la baixa de Carl English, que no va jugar pel casament del seu germà, i va ser un malson per la defensa aragonesa des de la llarga distància anotant fins a 16 punts.
D'altra banda Robinson va començar a donar mostres del seu talent i va començar a fer jugades més elaborades i de més qualitat, a part de fer 14 punts. Trias va demostrar que mica en mica s'està integrant a la dinàmica de l'equip, Franch i Norel van fer un molt bon partit, amb 12 punts cadascun. La cara més fosca d'aquest partit és la falta de millora de Will Mcdonald, que està bastant lluny de la seva millor versió. Aquesta victòria té més mèrit si s'explica que la penya, durant molts minuts va jugar amb un equip que no arribava als 20 anys de mitjana d'edat. El partit va estar molt igualat, amb parcials de 14 a 17 a la primera part, 30 a 30 al descans, 52-55 al tercer i acabant enduent-se la victòria en un últim quart marcat pel nom dels dos millors jugadors del partit, Jelinek i Robinson. A falta de 4 minuts pel final el marcador era favorable per l'equip aragonès per un punt de diferència (62-63). Va ser llavors quan pepu va fer entrar Robinson i Franch alhora, una aposta clarament guanyadora. Un triple d'Homs i una esmaixada de Rusell Robinson van posar un parcial d'11 a 4 que hauria donat l'estocada final al cai.

Sembla ser que això comença a rutllar i que l'equip està començant a ser això, un equip. Les incorporacions estàn agafant el rol que se'ls demana i la gent de la pedrera demostra perquè Badalona és la capital del basquet.

Un altre tema a comentar és que Hosley, que havia d'arribar ahir a Badalona procedent de Nova York, va perdre l'avió i viatjarà un dia més tard del previst. Aquest matí teòricament ha d'arribar a Badalona. Carl English arriva el dimecres.

Esperem que la tornada a la rutina per tots els verd-i-negres no sigui molt dura, i dir-vos que a l'octubre estarem disfrutant del millor basquet a casa nostra, amb un equip que estic segur que es deixarà la pell a la pista.