dilluns, 6 de setembre del 2010

Fem memòria

Aprofitant que la penya fa l'stage de pretemporada a Vielha, i que no hi ha gaires notícies a l'esfera verd-i-negra, hem pensat que us podia interessar aquest video, de les semifinals de la copa del rei del 2008-2009. Un Joventut amb un Rudy pletòric i un Ricky que encara no havia descobert que era la versió moderna de Judes. Va ser una derrota per la mínima, però segons la meva opinió, dels ultims anys, és un dels partits amb el que més he disfrutat.
Us convidem a comentar quin partit dels últims o no tan últims anys us ha marcat en major o menor mesura.
Fins una altre i Visca La Penya!!


Us deixo amb el video:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Uno de los partidos que más recuerdo y me han marcado (quizá porque definía mucho la filosofía del club) fue la final de la copa del rey de 1992/93 contra el Madrid, que ni árbitros a favor de los de la capital, ni un montón de dinero gastado en el equipo nos doblaron en ningún momento.(nosotros veníamos de ganar 2 ligas seguidas con jugadores de la casa + un par de americanos que vinieron como sobras de otros equipos y resultaron ser auténticos crac´s, como fue Johnson y Corny, sumado a Mike smith)
Al final perdimos aquél partido pero con derrotas como aquella que valen a victoria, hace que quieras a éste equipo

Carlos

Anònim ha dit...

De la nostra història més recent, aquest partit és sens dubte el partit on més he disfrutat.http://www.youtube.com/watch?v=mVh9EmpnvP4