divendres, 10 de setembre del 2010

Segona victoria contra el CAI

Efectivament, la penya va tornar a veǹcer al conjunt aragonès per 80-86. Un partit on Henk Norel i Andrés Miso van ser els millors del matx jugat davant unes 300 persones.

El primer quart, els verd-i-negres es van carregar ràpidament de faltes per haver plantejat una defensa molt dura i que trencava el dinamisme del partit. La primera part no té gaire més a destacar, tot i saber que el resultat va acabar sent de 16-18 pels badalonins.

La segona part ja va cambiar el partit radicalment. Un Toppert mol entxufat des de l'arc de 6,75, 3 de 4 en triples en 2 minuts, juntament amb Miso i Aguilar posaven un parcial de 14-2 que encenien totes les alarmes, tot posant un 30-24 a l'electrònic a falta de 6 minuts pel descans.
Llavors Pepu va demanar un temps mort, que va permetre igualar al Cai a 34 a falta de dos minuts. Després d'un parcial de 5-11 i empat a 39, Miso i Franch eren els més destacats.

El tercer quart va anunciar cap on es decantaria el partit. Els nostres van sortir forts amb un parcial d'1 a 7. Una bona defensa, bon moviment de pilota i recuperacions van permetre al joventut posar-se 10 amunt. Tot i això el Cai va retallar diferències avans d'acabar el quart, posant el 60-67 al marcador.

L'últim quart va començar amb un pique de cannoners, english i barlow. Els aragonesos defensaven fort i corrien al contraatac, cosa que els va permetre posar-se a 5, 65-70. Cosa que al joventut no va importar, ja que a falta de 4 minuts manava a l'electrònic 65-76.

Ens vem arribar a posar 15 amunt, però un parcial de 9-0 en contra, amb falta antiesportiva inclosa, va deixar el marcador amb el resultat final de 80-86.

CAL DESTACAR QUE LA PENYA VA JUGAR AMB UN QUINTET QUE NO ARRIBAVA ALS 20 ANYS!! SEGELL INCONFUSIBLE DEL JOVENTUT.