dimarts, 7 de setembre del 2010

Treball a la Vall d'Aran












El passat dilluns, el joventut va completar la seva plantilla amb la incorporació d'English provinent del casament del seu germà i l'arribada de Hosley després d'estar concentrat amb la seva selecció, Geòrgia. Pepu es va reunir amb els arbitres i la resta d'entrenadors ACB el passat diumenge, on van poder fixar criteris tècnics de cara a la campanya que s'aproxima. El primer aconteixement ACB és la supercopa, el 24 i 25 de Setembre.

La primera plantilla de la penya té previst arribar a Badalona tot passant per Balaguer, on participarà en un amistòs contra el Cai Saragossa. Sembla que els jugadors, després de totes les sessions d'entrenament, 3 diàries concretament (una de les quals únicament física), comença a saber a que juguen i a agafar els papers que els toca a cadascú.

Descomptant el partit de Balaguer, la penya jugarà un últim partit de preparació el dia 11 de setembre a Platja d'Aro, ni més ni menys contra la secció de bàsquet del Futbol Club Barcelona. Sabem que no serà tant intens com un partit de lliga o copa, però crec que els de la pedrera hi posaràn el que cal.

No se vosaltres, però jo tinc unes ganes increïbles de que comenci la temporada i poder veure realment quin conjunt defensarà els colors del nostre equip.

Fins aviat i força penya!