dissabte, 2 d’octubre del 2010

Bon partit decidit per Bullock

La penya comença a pendre forma.Un partit que no hem pogut seguir per cap mitjà audiovisual, i els que hem pogut, l'hem escoltat per RCB.
Si senyors, seguim cometent errades infantils i perdent pilotes facils, però fem jugades interessants i sembla que comencem a semblar una espècie d'equip. Del partit d'avui destacar la gran igualtat que hi ha agut en el marcador, els 3 primers quarts han estat empatats els dos equips (20-20, 39-39, 58-58). També s'ha de dir que ens han guanyat segurament perquè tenen més experiència Bullock i Kirksay que Franch i Jelinek però els arbitres han estat molt permisius als minuts finals, cosa de la que se n'ha aprofitat el Cajasol. El partit, com anava dient avans, va ser un estira i arronsa, amb curts avantatges al marcador pels dos equips. El moment clau va ser amb empat a 66 al marcador, a 6 minuts pel final del partit, quatre errades consecutives dels verd-i-negres van propiciar atacs encertats dels Sevillans i un parcial definitiu de 13-2 a falta de 3 minuts.

Els de Badalona van intentar una remuntada de les que figuren en els millors llibres d'història, però tot i haver aconseguit posar-se a 6 (79-73 a falta d'1:46), un altre cop van aparèixer les errades d'inexperiència, cosa que va decidir el partit. La penya va jugar molts minuts amb un equip 100% made in Badalona, cosa que fa que el partit tingui un regust a victòria.

Aspectes negatius a destacar son les 26 pilotes perdudes dels nostres, i que jugadors que en alguns partits et fan vint i tants punts i molts rebots, com seria el cas de Norel, es quedin amb 2 punts i un -2 de valoració en 11 minuts jugats. Trias va jugar 29 minuts, fent 7 punts i 10 de valoració. Bon partit de Hosley amb 13 punts i 17 de valoració. Mcdonald va tornar a ser el millor dels badalonins amb 18 punts i 22 de valoració. A destacar també Jelinek i English amb 11 punts cadascú, tot i que el canadenc va estar ofuscat en atac i impotent en defensa davant la efectivitat del seu rival Louis Bullock.

Per acabar, volia remarcar les paraules dels dos entrenadors a roda de premsa:
Pepu va dir:
Hem comés alguns errors i alguns jugadors del cajasol com Bullock i Kirksay han jugat al límit, per dir-ho d'alguna manera.

Joan Plaza va comentar en roda de premsa:
Els partits seran durs, vindran a matar-nos ràpidament i seran partits sempre a mort; el Joventut estarà a dalt en la lliga.

Per veure l'estadística complerta del partit cliqueu la paraula ESTADÍSTICA

Això és tot per avui. Us deixo amb el resum del partit, de la mà d'acb.com. Fins aviat i força penya!!