dijous, 7 d’octubre del 2010

Benvinguts al SHOWTIME!




Si senyors, el bàsquet torna a Badalona, de la mà de l'ACB. La pretemporada va acabar i el cap de setmana passat vem jugar el primer partit de lliga amb un resultat negatiu però amb sensacions molt positives. Aquest diumenge tenim una altra prova de foc. El Menorca, s'ha reforçat força bé i vindrà a per totes a l'olímpic. Ara més que mai hem d'estar amb el club i els jugadors, ens necessiten i si els fem costat, a la pista serem 6. El retransmeten per IB3 i per ACB360, però com serem tots al camp no cal ni comentar per on l'emeten.


*DIUMENGE 12:30 A L'OLÍMPIC, PENYA - MENORCA*




ARA MÉS QUE MAI AMB ELS NOSTRES, ARA MÉS QUE MAI AMB LA PENYA!

3 comentaris:

Una aficionada ha dit...

Pues s'agraeix que ho digueu lo de la tele, perque estan a l'atur no em puc gastar 20€ per anar al partit, ni molt menys el preu de l'abonament.

L'intenció és bona però es molt car, tindrien que haver entrades a 5 o 10€ encara que tinguessim que veure el partit drets.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

CJB SUPPORTER ha dit...

De fet pots comprar-les. Si alguna vegada he convidat algú que no és soci, vaig a la taquilla i demano una entrada infantil que val 7€ em sembla. No hi ha cap problema i és impossible que t'enganxin. :) Mes val omplir l'estadi que augmentar els telespectadors de IB3.

Una aficionada ha dit...

Moltes gràcies CJB suporter, no ho sabia.

Salutacions. Força Penya i salutacions a tothom!!!