diumenge, 24 d’octubre del 2010

Demostració davant un Manresa K.O.


L'olímpic ha disfrutat una altra vegada d'un gran matí de bàsquet. La penya ha acabat guanyant a l'Assignia Manresa per 82-67, una diferència que hagues pogut ser molt més gran si no fos per la relaxació en alguns moments de l'equip de Pepu Hernández.

L'inici ha estat marcat pel grandissim acert de Will "lo meto todo" Mcdonald i Quinton "jump around" Hosley. Estaven en estat de gràcia i tota pilota que jugaven acabava entrant a l'aro on atacaven.
La primera meitat ha estat molt igualada, tal i com reflexa el parcial de 22-22. El partit ha estat trencat pels de Badalona en el segon quart tot i el 11-4 inicial, els triples de grimau i sanmiguel apropaven al marcador al manresa.
Un parcial de 11-2 permetia a la penya marxar als vestuaris amb un marcador força favorable, 44-30.

La tònica de la tercera meitat ha estat igual, fins arribar a la màxima diferencia del partit al minut 25, amb un +19 pels de Badalona. Ha estat llavors quan els del Bages han patit la zona plantejada pels de pepu, cometent nombroses errades des de la llarga distància.

Un altre cop han aparegut Grimau i Gladyr, per intentar la èpica, però un Henk Norel molt superior al joc interior manresà ha posat les coses al seu lloc amb 8 punts consecutius mantenint el +18 pel col·lectiu verd-i-negre.

A l'última part la penya s'ha relaxat, el manresa ha aprofitat i de la ma de Grimau una altra vegada s'ha posat a 10, tot fent possible la remontada i creient que la podrien dur a terme.
Ha estat llavors quan pepu ha tret la artilleria. Amb Robinson, English, Hosley Trias i Mcdonald sobre el camp, i jugant totes les pilotes cap als homes interiors, s'ha arribat al resultat final de 82-67.

Remarcar la gran actuació una altra vegada de Will Mcdonald, que ha jugat poc quan l'equip anava bé però que ha donat minuts de qualitat quan ha estat a pista. Robinson també s'ha sentit còmode i ho demostren els 14 punts amb 2/3 en triples. Norel ha estat a un gran nivell amb 15 punts i 19 de valoració, Hosley ha estat el tercer màxim rebotador de la jornada empatat amb el jugador del Granada Robert Kuz. La cara més negativa és el -1 de valoració de Josep Franch, el -4 de Pere Tomàs i el -1 de Dmitri Flis, tot i que se l'ha vist amb ganes i motivació, no ha estat el seu dia. D'altre banda, Carl English ha fet 7 punts però -1 de valoració per culpa de un 3/9 en tirs de 2, 0/1 en triples i 3/8 en tirs lliures. Nacho Llovet i Albert Homs han tornat a tenir un paper testimonial. Jordi Trias ha fet 12 de valoració, amb 4 punts, 9 rebots i 2 assistències.

PER VEURE L'ESTADÍSTICA DEL PARTIT CLICA LA PARAULA ESTADÍSTICA

Aquesta victòria verd i negre certifica el pitjor inici de temporada de l'assignia Manresa tot deixant-lo en zona de descens i un joventut lluitant per les primeres posicions a la taula.
Us deixo amb un resum del partit, com sempre de la mà de Acb.com. Recordeu que tornem a jugar a casa el diumenge que ve, a les 18:00 contra el Power Electronics Valencia. Un partit retransmès per acb360 i teledeporte.
Fins diumenge que ve i força penya. Aquest any serà un bon any, n'estic segur!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Villacampa i companyia tindreu que donar explicacions del perque heu invertit tants calés en uns terrenys que no valen ni per criar rates. Que fem amb els 10m. que ens heu deixat????. Que fem amb els terrenys???

CJB SUPPORTER ha dit...

Crec que el problema és que creien que els terrenys serien requalificats i podriem obtenir benefici d'ells. Hi ha hagut problemes i no han pogut ser requalificats. Crec que la idea era bona, però hem tingut mala sort. Hem de trobar algú que els vulgui comprar, encara que sigui a un preu inferior al real. Hi ha crisi senyors....