divendres, 5 de novembre del 2010

Uauuuu això és la penya!!


No se si us està impressionant tant aquest equip com a mi, però ha estat capaç de guanyar a un equip que ahir va guanyar al totpoderos CSKA per 25 punts de diferència. Tot just ahir també, el FCBarcelona va perdre contra un fenenbaçe que va guanyar el partit (millor dit el barça el va perdre) a l'últim minut, amb dues perdues consecutives dels de Xavi Pascual.

Per què us explico tot això direu? A part de que el basquet m'apassiona el jugui qui el jugui, vinc a demostrar que avui en dia qualsevol equip pot ser un "matagegants" i per què no, la penya també pot ser-ho. Els de Pepu han demostrat moltes ganes i una actitud que crec que feia molts anys que no es veia a l'olímpic. Crec que des de la marxa de Petar "president" Popovic, cap jugador havia estat tant motivat com ho està actualment el conjunt verd i negre.

Tot i aquest bon ritme inicial, no hem de permetre que l'eufòria ens domini perquè de més grans n'han caigut. Hem de seguir treballant dia a dia per mica en mica anar sumant i estar als primers llocs de la taula.

Aquest dissabte a les 6 tenim un altre partit important, a la pista d'un teòricament inofensiu Valladolid, que ja a guanyat al Manresa al Bilbao i a l'estudiantes. Hem d'anar amb compte ja que per algun motiu estan 8ens en la classificació.



Cal comentar també que no se si teniu al cap el que passa el cap de setmana seguent al que ara entrem. Els autèntics aficionats segur que ho saben. Juguem contra els merengues i la seva secció de basquet. Un partit que té molt bona pinta ja que el madrid segueix amb la seva línia de mossegar però no matar i la penya té una molt bona dinàmica i va llançada amb un públic que fa guanyar partits. Des del club s'ha llançat una oferta pel partit contra els blancs:



El DKV Joventut llança una promoció destinada als socis de la nostra entitat. Cada soci podrà adquirir un màxim de dues entrades al preu de 10 € cadascuna, rebent tanmateix dues invitacions per entrada que adquireixi, per poder presenciar el partit corresponent a les desena jornada del 5 de desembre a Badalona entre el DKV Joventut i el Lagun Aro GBC Sant Sebastià. Els horaris d’atenció al públic són de 17.00 a 20.00 hores en dies laborables.

Ja ho sabeu. Més facilitats per omplir el camp no ens poden donar. A continuació, el resultat de l'enquesta sobre quin jugador creus que mereix ser lluit a la teva samarreta:
  • Josep Franch mana amb un 45% de vots.
  • El segueix el guapissim Jelinek amb un 19%
  • El següent es el polivalent McDonald amb un 15%
  • Un 8% es posaria el nom de Martin Cattalini a la samarreta, sens dubte un jugon!!
  • Hi ha un empat a la part baixa, tots amb 3%. Robinson, Trias i Hosley. Sembla que els de fora no us agraden eh...
M'agradaria que votessiu la nova enquesta, sobre que farem contra els mandrils.

Pd: Perdoneu un altre cop per la falta de regularitat al actualitzar el blog, però la falta de temps és important i busco algun moment mort per fer-ho.


Moltes gràcies a tots i ens veiem a RCB a partir de les 17:00 contra el Valladolid.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Penya no és un matagegants... La Penya és un GEGANT! Collons!