divendres, 1 d’octubre del 2010

PARAULA DE PEPU.


L'entrenador del DKV Joventut de Badalona, Pepu Hernández, ha fet unes declaracions a la web de l'equip, on analitza la pretemporada.
Us adjuntem el que ha dit:

"La pretemporada del meu equip ha estat útil, s'ha treballat molt bé en tots els aspectes, sobretot en l'aspecte físic i personal del reconeixement dels jugadors, ara falta encara un camí llarg que és el més complicat, el del reconeixement total i absolut de tots els jugadors dins de la pista, de la capacitat que tenen tots i cadascú".

"Crec que la pretemporada seguirà, sempre segueix, fins i tot els equips que han fet grans pretemporades i que sembla que estan tots preparats, excepte algun equip que no ha fitxat pràcticament a ningú i que són els mateixos jugadors que l'any passat, amb l'inici de la competició oficial és una continuïtat de la post pretemporada, tots els altres equips necessiten aquest procés, i aquest procés acostuma a seguir també en els primers partits de lliga".

"És habitual i normal que els equips es reconeixen també en aquests partits on realment estem jugant el tot pel tot i això és molt difícil poder-ho fer en els partits de pretemporada".

"A la pretemporada pots relativitzar, pots enfocar el partit en una qüestió més física o més tècnica però els partits de la primera fase de la lliga, la primaríssima fase de la lliga, jo crec que encara es segueix en pretemporada pel que fa al coneixement de les capacitats de cadascú dels jugadors que encara no ho han mostrat".

Dissabte tornem a jugar ACB!! Recordeu, juguem a Sevilla contra el Cajasol a les 20:00, a partir de les 19:30 per RCB.

COMENÇA EL SHOW TIME SENYORS! VISCA LA PENYA I VISCA BADALONA!

Fins Aviat