dimarts, 28 de setembre del 2010

La doble R de blaugrana?


Fa uns dies, una de les nostres fonts d'informació ens va anunciar que aquesta setmana es confirmaria el fitxatge de rudy pel F.C.barcelona.
Nosaltres no voliem creure-ho ja que crèiem que era una informació poc contrastada, com en el seu dia l'anunci del fitxatge de rudy pel Madrid.
Però sembla que últimament ha arribat a orelles de mitjans de comunicació com Marca, a l'Ast, i al mundodeportivo. El que no sabem és si Rudy considera casa seva Badalona, Catalunya, Espanya o ses Illes Balears...

Esperem que tots plegats s'equivoquin i rudy es quedi a la nba, torni a la penya (cosa poc probable) o a molt males que vagi a un equip europeu no espanyol.
Personalment crec que veure la doble R de blaugrana o cadascú del color dels eterns rivals, em faria molt mal.

Recordeu que el primer partit de lliga és aquest dissabte davant el Cajasol, a Sevilla a partir de les 20:00. A les 19:30 per RCB, l'ona de la costa.

Fins aviat, força penya i força Rudy.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per la foto sembla que la noia que li acaba de fer la pregunta tampoc es pugui creure que el nostre Rudy acabi sent un culerot més. Esperem que en la hipotética balança que pot estar imaginan en Rudy per decidir qué fa, pesin una miqueta més el mal que faria a la gent que duran tant de temps l'hi ha fet bé que no pas els diners que en Sandrusku pugui afluixar.




Força Penya! i força Rudy verd-i-negre de sentiment!

joanpetrucci ha dit...

son diners i son titols. La penya ara per desgracia no es una opcio per un jugador del seu nivell, grecia i russia no molen (per jugar-hi) i madrid esta fatal i tampoc ens cau be. Es evident que ha decidit anar a can Barsa perque ens agradi o no es el millor que pot fer per la seva carrera esportiva i a prop de casa seva...

Anònim ha dit...

Ara, des del feu blanc, afirmen que es possible un esforç econòmic per rudy. Cito textualment paraules de Juan Carlos Sánchez, encarregat de la secció de basquet del Madrid:

El Real Madrid podría hacer un esfuerzo por Rudy"

des de As.com diuen:

La entidad catalana y el jugador tienen apalabrado un acuerdo que podría hacerse efectivo "en una tarde", según fuentes cercanas al club barcelonista.

No vull ser pessimista, però rudy ja te mitja samarreta del barça!

Una aficionada ha dit...

Quan van fer les eleccions blaugranes en Rosell li va oferir molts calers per fitxar-lo.

Així que no és de estranyar si fitxa per el Barça perque la pela és la pela.

Això si, en el cas que hi vagi, si os serveix de consol com a mi,el Barça té una crisis molt forta, així que acabarà per arruinar-lo, igual ens fa un favors als penyeros.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!