dilluns, 14 de juny del 2010

Informe econòmic


És per tots conegut que la Penya no atravessa el seu millor moment en molts aspectes. Avui farem un repàs a la vessant ecònomica del club.

Hem sentit a dir al nostre president que ens esperen temps difícils i que inclús s'han plantejat el convocar una junta extraordinària per planificar la marxa de l'actual consell d'administració davant del que ha de venir.

I és que la situació es força complicada; la venta de'n Ricky al Barça, lluny de ajudar a arreglar l'economia verd-i-negra, impedeix que una part dels 5,2 milions d'euros que el club te invertits en propietats inmobiliàries siguin destinats al presupost tancat del passat 30 de juny amb un superàvit de 3.840 euros.

En el compte d'explotació aprobat per la junta d'accionistes apareixen 3 milions dels 3,7 que el club de Sandro Rosell "va pagant" per en Ricky, mentres que la resta s'inclou en la partida d'ingressos del present exercici.

Sabem que tenim dos contractes firmats amb diferents operadors per construir una escola i un supermercat desde fa quasibé dos anys, pero com es sol dir: los asuntos de palacio, van despacio. A un ritme molt inferior del que la Penya necessitaria. L'escola està previst que es construeixi en els terrenys de Can Mora, a Canyet, mentres que el supermercat (protestes dels veïns incloses) ha de ser edificat al Mas Ram.

La Penya, de sempre, ha sigut un dels clubs que més ingressos a generat, pero el nostre problema es que quan les coses no van be, nosaltres no tenim l'ajuda dels estaments institucionals de la que disposen altres clubs per resoldre els problemes econòmics.

Segons va publicar el vicepresident de l'area econòmica de la Penya, el deute es de 11,5 milions d'euros mentres que la societat anònima esportiva (SAD) disposa de 5,2 milions en propietats inmobiliàries i 7 milions corresponents a deutes pendents, pel que el club disposa de 860.000 euros com a fons propi.

Sobre la inversió feta en el Màgic Badalona, Villacampa va comentar que no està previst que entrin ingressos en els pròxims cuatre o cinc anys, tot i que s'espera que sigui el futur del club d'aqui a vuit anys quan ja estigui amortitzat el crèdit.

Segons les últimes informacions, tot sembla indicar que DKV Seguros seguirà sent el nostre sponsor un any més.

El pressupost previst per la pròxima temporada ha sigut rebaixat dràsticament, dels 8,5 milions d'aquesta última fins als 5,5.

Esperem que tot i els obstacles que es presenten, la penya amb Pepu Hernandez i Villacampa com a cares visibles, tot el cos técnic i tots els responsables de les diferents àrees del club, siguin capaços de redreçar la difícil situació que atravessa el club.

Visca la Penya i Visca Badalona!


P.S: Agraïm totes les notícies que a través dels comentaris ens aneu facilitant, ens agradaria poder aprofundir en totes, pero no disposem dels mitjans ni del temps per poder actualitzar el blog tant sovint. Seguirem llegint tot el que ens aneu deixant. Moltes gràcies per l'ajuda, vosaltres feu d'aquest blog un espai de tots i per a tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Goran Suton esta sense equip a veure si es fixen en aquest pivot que podria fer una bona feina al nostre equip.

En quant a Villacampa gracies per els serveis prestats però fora, no pot ser que es comprim terrenys a tort i a dret sense sapiguer si es podra construir o no i tampoc es pot lliurar la llicencia per realitzar concerts a l'empresa de la seva dona aixo es de tenir molta cara i hauria d'haver dimitit pero sembla ser que no te vergonya aquest home, llastima que encara el tinguem que aguantar un any mes, jo vull un president de veritat i no un "forajido".

Una aficionada ha dit...

http://www.solobasket.com/contenidos/alex/urtasun/jugara/acb/pero/no/cai/zaragoza/c-24485.html

Alex Urtasun queda lliure podia ser el possible base veterà que necessitem.

Salutacions a tothom!!! Força Penya!!!

Una aficionada ha dit...

Jo en el tema de Villacampa no dubto que ha sigut bon jugador però com a president no és vàlid, deixa el club pitjor que el va agafar, és prepotent, no crec que sigui la persona més adient per ser president. Estem en temps de crisis i no està presidint el Barça ni el Madrid, és té que ser realista amb els fixatges i no llençar els diners que encara no cauen del cel.


Salutacions a tothom!!! Força Penya!!!

Anònim ha dit...

BAskoniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa