dissabte, 19 de juny del 2010

Ens posem al dia

Intentarem aprofitar el blog d'avui per posar-nos al dia de les ultimes noticies que hem tingut aquests dies.

D’una banda, i començant per els que menys ens preocupen, tenim la final de la NBA. Los Angeles Lakers es va proclamar campió al guanyar el setè partit per 83 a 79 als Boston Celtics. L’MVP del partit va ser Kobe Bryant, molt probablement per tenir aquest nom, perquè el jugador que més mèrits va fer per aconseguir-ho va ser Pau Gasol, amb uns molt bons números i sobretot, apareixent en els moments decisius del partit. Es la setzena vegada que Lakers guanya l’anell; aquesta vegada per això, amb mes dificultats del que ens tenen acostumats; l’equip local va estar durant tres quarts de partit per darrera, però va deixar una quarta part per emmarcar. Els números de Pau Gasol van ser de 19 punts i 18 rebots.

Sense deixar Estats Units, ens fem reso de la mort, avui, del mític jugador sudanès de la NBA Manute Bol, a l’edat de 47 anys, després de no poder superar una malaltia hepàtica que va fer que portés ingressat en un hospital mes d’un mes. Com a curiositat, la mort a sigut anunciada per un amic seu, això si... via Facebook!

En referència al que ha estat passant per aquí, no gaires novetats.

Cada dia sona amb més força el nom de Carlos Jiménez per la Penya, i és que l’amistat que uneix a Pepu Hernández i al jugador de Unicaja de la seva època a Estudiantes i a la selecció espanyola, podria ser un punt a favor per nosaltres. Es segueixen mantenint contactes per informar-se sobre Hettsheimeir del CAI. Un altre nom que està sobra la taula es el de Gelabale, l’ex jugador del Madrid.

Els altres equips ACB no presenten gaires novetats, de moment, només el Unicaja s’ha desmarcat, no renovant-li el contracte a Berni i especulant amb la possible tornada de Carlos Cabezas. El jugador de l’actual campió de l’ACB, Tiago Splitter, molt probablement jugarà la pròxima temporada a la NBA; els Spurs tenen previst anunciar el fixatge durant el més de Juliol.

Per el que fa a nosaltres, tanquem l’enquesta amb un trist, encara que lògic, resultat; i és que un 45% de vosaltres suspèn la gestió de Jordi Villacampa amb el DKV Joventut. Un 29% li posa un cero, un 10% l’aprova pels pèls i un sospitós 16% l’hi posaria un 8. Només una persona creu que la actuació del nostre president a sigut excel·lent.

Ja podeu votar la pròxima enquesta: com preveus la pròxima temporada?

P.S.: Demano anticipadament disculpes a totes les persones que puguin sentir-se ofeses per les faltes d’ortografia que pugui cometre, reconec que no hauria de ser així, però demano que centrem la nostra atenció en els temes que os posem a sobre la taula, no a la forma en que estan escrits.

FORÇA PENYA!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jiménez i Hettsheimeir ja han renovat amb els seus respectius equips!!!!

Anònim ha dit...

Sóc el que l'altre dia va posar que les faltes feien mal als ulls.

Tranquil, home, tranquil! No passa res, tio. Esclar que ens hem de fixar en el bàsquet i no en les faltes, només faltaria. Però sí que és veritat que hi ha algunes faltes bastant garrafals...

FORÇA PENYA!

Anònim ha dit...

Jimenez i hettsenmeier aquet ja han renovat cada un fa unes semanes.

Una aficionada ha dit...

Fixatges, entrades i sortides dels equips, lo he trobat ara.

http://www.acb.com/mercado.php

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!

CJB SUPPORTER! ha dit...

Segons ha fet saber el 9 esportiu, la penya hauria establert Quinton Hosley com una de les seves primeres prioritats. Aquest jugador nord-americà de 2.00m i amb passaport georgià podria ser un bon complement al joc interior de l'any que ve, ja que té grans condicions físiques i podria ajudar mol a l'aspecte del rebot.

Anònim ha dit...

Suposo que vols dir joc exterior perque de joc interior aquest jugador res de res.
Per altre banda, francament a mi Quinton Hosley no m'acaba de agradar, perque es mes jugador de playground que d'una altre cosa, pero, si es el jugador dominador que va ser a Turquia per mi cap problema,pero si es el jugador indolent i passiu que va jugar al Madrid millor que no vingui. Tambe crec que per exemple Vasileiadis seria millor fitxatge que aquest i suposo que no gaire mes car, clarament en el mercat hi ha millors opcions que aquesta.