dimarts, 15 de juny del 2010

SANT EMETERIO!



El que ningú podia imaginar-se ha succeït. El Regal F.C.Barcelona ha perdut a la prorroga davant un Caja Laboral de Vitoria que ha jugat la gran part del partit amb el cor i amb moltes més ganes que el conjunt de Barcelona. El partit ha començat marcat pels errors de part dels dos costats. Sobretot els culers semblava que veiessin la cistella quadrada. Només certs moments de bon joc d'aquell noi del Masnou i d'aquell que té nom d'explosiu han permès que el Vitoria no guanyes el
partit amb més comoditat.
Cal a destacar el final del partit:
A falta de set segons per acabar el temps reglamentari, Gianluca Basile fallava el segon dels dos tirs lliures. El Caja laboral estava dos per sota al marcador. Saquen de fons i SANT EMETERIO rep la pilota, creua el mig camp i es troba amb el defensa a la línia de 6,25. Decideix provar de enfilar cap a cistella amb un èxit parcial, fins que es troba a Morris, el sorteja amb una finta a l'aire, deixa anar la pilota amb un rectificat, tot rebent la falta d'aquest, i s'encomana a la sort. La fortuna ha volgut que la pilota acabi entrant i Sant Emeterio es troba amb el tir lliure guanyador a falta de 0,5 segons per la conclusió del matx. Entra el tir lliure i fa que David venci a un tot poderós Goliat, fet a base de talonari i de robar els jugadors insígnia dels rivals directes tant de la lliga estatal com de l'europea. Ni el 0-9 del conjunt barceloní al temps extra ni la resurrecció del de Masnou ha estat suficient.

Només afegir que Tiago Splitter ha tornat a ser nomenat mvp (després de ser-ho de la lliga regular) i que Pau aRibestard ha celebrat el títol amb la senyera. Un gest que el dignifica com a català que és, en una terra que no és la seva i on no tenia obligació de fer-ho.

Ha acabat l'ACB i fins a finals d'estiu no podrem veure o sentir un altre partit de basquetbol, quan comenci l'eurobasket. No se vosaltres però d'aquí a un parell de setmanes jo ja tindré mono de partit.


Una noticia de interès verd i negre és que Henk Norel, fins ara jugador de la Penya, té diverses ofertes d'equips d'elit entre ells el campió de l'ACB, el F.C. Barcelona, el Gran Canaria i el Cajasol. Tots ells saben que és un jugador amb molta projecció i que en un futur llunyà o no tant, serà un referent a l'equip on sigui. De moment a l'òrbita de la penya no sona cap nom en concret però confiem que la nostra directiva començarà a moure fitxes properament i farà fitxatges que ens il·lusionaràn tot l'estiu i ens deixaràn amb ganes de que comenci l'ACB.


P.S: Pels que demà no matineu, aquesta matinada, a les tres, es juga el que pot ser l'últim partit entre Boston i Los Angeles per decidir qui s'emporta l'anell aquest any a la NBA.

Per sobre de tot Visca la Penya i Visca Badalona SEMPRE!

8 comentaris:

jaume ha dit...

Per si eren pocs, el València també està interessant en en Henk...
http://www.superdeporte.es/baloncesto/2010/06/13/henk-norel-deseado/97622.html
La temporada vinent, dos de la pedrera menys (Eyenga que segons El Punt va a Cleveland) i Henk, que amb tantes ofertes serà difícil de retenir...
Ja veurem quin equip ens quedarà!

Una aficionada ha dit...

En Henk es pot quedar a Badalona si en Villacampa vol, que lluiti i li faci una bona oferta, en lloc de donar-lo per perdut.

Anònim ha dit...

Doncs si es vol anar per diners que s'en vagi, no estem per regalar diners i si no accepta l'oferta de renovación bont vent i barca nova, si hagues fet una temporada maravellosa em preocuparia pero la seva temporada a estat mediocre aixi que si es vol anar que ho faci. Tenim el recambi perfecte que es Federico Aguerre que aquest any a jugat al vinculat i ja a estat seleccionat am ba seleccio argentina i esta en tramits per ser comunitari.

Anònim ha dit...

A veure si vigilem les faltes, CJB SUPPORTER, que fa molt mal als ulls!

CJB SUPPORTER ha dit...

He passat el corrector ortogràfic però hi ha faltes que s'escapen

Jaume ha dit...

No et refiïs dels correctors, que enganyen una mica... Hi ha paraules que el corrector reconeix com a ben escrites, perquè existeixen, però que són una falta ortogràfica en una frase determinada. No sé si m'explico!
La web de la Penya utilitza traductors i correctors automàtics i després passa el que passa...

Anònim ha dit...

"deixaràn" existeix? Vaja...

Anònim ha dit...

us heu equivocat de blog. Aquest blog no es el del picalletres ni del caçador de paraules. AQUI ES PARLA DE BASQUET SENYORS!