divendres, 23 de juliol del 2010

Adéu Christian


El fins ara jugador del Dkv Christian Eyenga ha estat traspassat als Cleveland Cavaliers. El jugador congoleny ha firmat amb l'equip d'Ohio per les properes dues temporades, tot i això, el joventut té els seus drets en una possible tornada a Europa en un futur proper o llunyà.
Christian que ocupava plaça d'extracomunitari, deixa el joventut havent fet uns numeros força discrets amb el primer equip i demostrant que en el tema esmaixades és un animal, però que encara ha d'aprendre molt.


D'altra banda, el fitxatge de Jordi Trias pel joventut es complica ja que el cajasol està insistint molt en la seva contractació i segurament el barça no el vol vendre a un dels seus eterns rivals sabent que Trias al joventut pot ser una autentica meravella.


La cartera de fitxatges del joventut no es mou i avui ens hem llevat amb una notícia força
irrellevant. El Bilbao basket ha fet una oferta per Edu Hernandez-Sangseca. La penya té deu dies per igualar la oferta, cosa que no crec que succeeixi ja que l'Edu ha fet uns números bastant tristos tot i ser dels que més cobra de l'equip. Per mi que se'l fumin de veritat. Crec que passarà el mateix que amb el cas Jerôme Moiso, que a la penya va fer numeros discrets i a Bilbao va ser un escalfabanquetes de primera.

Per avui això és tot. Fins aviat i força penya.


Per cert no us oblideu de votar a l'enquesta eh! =)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eyenga s'ha equivocat marxant-se i es pasara els dos anys agitan les tovalloles o jugant paxanges a l'equip filial de la NBDL, aquesta temporada pasada tenia que a ver jugat al vinculat o algun equip de Leb Or. En quant a jugadors en Daniel Hackett a rescindit el seu contracte amb la Benetton crec que tal i com estem seria un bon fitxatge perque es un 1 que pot jugar perfectament de 2, no tindra una fitxa gran, es jove i apart te la nacionalitat italiana. Lo del Trias era obvi ja que per molt que vulgui jugar a catalunya els calers son els calers i nosaltrs no hem tenim molts precisament.

Anònim ha dit...

Y Juanpi Gutiérrez de Pivot no podria ser una opción, es un buen jugador y creo que en nuestro equipo no lo haria mal y lo más importante creo que se acoplaria perfectamente a nuestra realidad economica. Francamente, yo cuando escucho los nombres de Trias, Guillem Rubio o Van der Spiegel creo que quien lanza los rumores no tiene ni idea de nuestra realidad economica porque estan totalmente fuera de nuestro alcance.