dijous, 29 de juliol del 2010

Pocs moviments verd-i-negres



El nostre club no està fent gaires fitxatges aquest estiu. És sabut que no hi ha diners i que les coses son complicades. Fins i tot, pel que hem pogut saber, han fet fora a part del personal de les oficines del club. Tot i això, hem fitxat Hosley i Anikienko (tot i ser un reforç per a la pedrera, ha costat diners). Edu Hdz. Sangseca té un peu i mig a Bilbao Bizcaia Basket, a Tripkovic el volen a Màlaga i tot sembla indicar que aquest any la nostra pedrera haurà de fer hores extres. Mentre el Madrid fitxa d'Or Fischer, el barça es preocupa perquè té masses fitxes i els de vitoria no saben com gastar-se els calers, nosaltres hem de fer equilibris d'autèntic funambulista de circ per tal de fer un equip que no baixi a leb l'any que vé. No sé on son els diners de rubio i Rudy però el cert és que em sembla que el senyor Villacampa té una casa molt bonica i gran, no creieu? Realment crec que aquí alguna cosa fa pudor i no pot ser que siguem el 7è equip en ingressos de la acb i cada estiu es parli de que potser no començem la lliga l'any vinent per falta de pressupost.

Tinc ganes de que hi hagi un canvi de president, perquè una vegada vaig sentir que quan les coses van fatal, només poden millorar. Espero que aquest any poguem disfrutar de l'equip, i no veiem un penya - cèuta.

Força penya i bones vacances

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Haurem de seguir llegir comentaris d'aquest tipus, respecte el nostre encara president en aquesta pàgina?? Perquè si es així , ja heu perdut una vistant. N'estic farta d'insinuacions fetes amb mala llet. Espero que aquest no sigui el taranna habitual de la pàgina. No us feu cap favor actuan així i sembrant rumors.

Saltenca Verd i negre

Anònim ha dit...

A ver, cuando se hace una afirmación o insinuación se ha de probar o al menos dar los datos para que se pruebe. Todo lo demás son tonterias y de poca profesionalidad

Anònim ha dit...

Pues no es ninguna insinuación que se esta lucrando con los conciertos que se organizan en el Olímpic en donde la empresa de promoción es su mujer, si seguramente sea por casualidad, claro. También es una insinuación que se ha lucrado con la venta de los terrenos de Mas Ram. Y por ultimo también es una insinuación que el dinero que se ahorra en Scouting y pagando a la empresa de representación de jugadores U1st va a su bolsillo. En serio yo creo que algunos vivís en los mundos de yupi, Villacampa se lucra de la Penya como todos los directivos de cualquier equipo profesional del deporte que sea, a ver si abrís los ojos de una vez y dejáis de vivir algunos en la inopia.

Una aficionada ha dit...

Jo soc de la mateixa opinió, tinc ganes de que canvi el president, es a dir Villacampa i els dirigents que fan que el nostre club estigui com està.

Tinc ganes de que arribi el juny vinent i vingui un altre president em dóna igual qui, però que marxi Villacampa.

Anònim ha dit...

Definitivament veig que la gent es queixava molt del blog de Penya all stars perqué es deien moltes tonteries i no es parlava del que realment importa a la majoria, renovacions, incorporacons etc... Aquest blog comença a agafar un mal camí. Apa siau, els quatre gats que quedeu continueu criticant per criticar, i no feu res mes de positiu i us espera el mateix resultat que la PAS. Bon vent.

Saltenca verd i negre

Una aficionada ha dit...

Saltenca verd i negre tu també critiques.

Si les coses no es veuen bé caascú es lliure de dónar la seva opinió.

Força Penya!!! i Salutacions a tothom!!! a tu també Saltenca!!! perque totes les opinions són iguals de valides ens agradin o no.

CJB SUPPORTER estic d'acord amb tu. Ànims amb el blog que ho feu molt bé, jo si que soc una fan vostra. Moltes salutacions!!!

Anònim ha dit...

No entraré a una roda absurda de comentaris, però el que he fet no es criticar , si no resaltar una obvietat. De totes maneres , sou ben lliures d'opinar el que us doni la gana, nomès faltari. Nomès dic que es una llàstima parlar sempre de les mateixes tonteries en lloc d'ocupar-nos del que mes ens hauria de preocupar, la construcció d'aquesta propera temporada. De totes maneres, bones vacances i salut.

Saltenca verd i negre