dimecres, 21 de juliol del 2010

La opció Trias guanya força

Jordi Trias cada dia avança un pas més cap a Badalona. Així ho hem pogut confirmar segons diverses fonts d'informació. El jugador gironí de 29 anys té a la penya al cap, ja que el barça no vol traspassar-lo a un rival directe com és el Caja Laboral i la seva incorporació a l'unicaja d'Aito perd força cada dia que passa. Després de tot això, només té dues ofertes serioses sobre la taula, Dkv Joventut, equip que està a prop de la seva casa i no suposaria un canvi d'aires, a part de que a Badalona seria una peça fonamental a l'equip o Cajasol de Sevilla, equip a força quilòmetres de distància, i que està pendent del dret a tempteig sobre Katelynas.
Sembla que sigui una resposta cantada un cop es veuen els avantatges i els inconvenients, però tothom sap que a Sevilla hi ha molts diners, cosa que a Badalona escasseja, i aquest podria ser el pes que desequilibri la balança. Tot i això la penya està fitxant a poc a poc però amb seny veient les dificultats econòmiques i que el mercat està dirigit per una desena de potències econòmiques europees.


No cal oblidar que la penya també està pendent de Jaka Lakovic, que té un futur molt negre a Barcelona i tampoc té interès a canviar d'aires. És un jugador de nivell eurolliga però que sembla que no té moltes ofertes sobre la taula. La possibilitat de Badalona cada dia agafa més força pel base eslovè.

El resultat de l'enquesta sobre quin jugador pot donar experiència com a base, els nostres lectors han decidit:

  • Amb un trist 3% el base italià Giuseppe Poeta
  • Amb gairebé un quart del total de vots Morris Finley
  • Amb un 30% de vots Jaka Lakovic
  • Amb un 42% dels lectors heu decidit Nino Buscató (no se si de base titular, suplent o d'ajudant...). S'ha demostrat que els lectors d'aquest blog son tots una colla de caxondos!

Per avui això és tot, més bàsquet pròximament.

Fins aviat i força penya!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estamos hablando de quién puede dar experiéncia, y no hay nadie como Nino Buscató para esa tarea.
La opción Trias y/o Lackovic es muy interesante. Son grandes jugadores y aparte de darnos puntos y momentos de calidad, pueden echar un cable a los jóvenes, que son nuestro pilar queramos o no (en mi opinión somos el único que equipo real de basket, el resto son más bien empresas)
Por cierto a ver si actualizais más veces, porque siendo de las pocas páginas exclusivas de nuestro club, nos quedamos sin noticias/artículos/... durante varios días. Es una propuesta.

Carlos

CJB SUPPORTER ha dit...

Molt interessant carlos, però com tu ja deus saber, a la penya, al ser un club dels no-poderosos, l'hi costa molt sortir als mitjans de comunicació locals o estatals. I quan hi surt son noticies de poca rellevància i que crec que no mereix la pena perdre temps per una notícia de 5 línies.

Anònim ha dit...

No sólo hay que hacer artículos de novedades y demás. Podemos volver a los clásicos, rememorando partidos o incluso, para que los jóvenes aprendan y no se desencanten con un club que han conocido gracias a Rudy o Ricky, podemos hablarles de antiguos jugadores de la pedrera que han empezado en nuestro club y que sepan que como han venido los del pasado y los los del presente, también vendrán los del futuro (hablamos de más nuevo a más antiguo, como por ejemplo; Mumbrú, Raül López, Sergi Vidal, Ferrán Martinez aunque venga del Santa Coloma, Tomàs y Rafa Jofresa, Jordi Villacampa, Andrés Jimenez que para mi es el mejor jugador que jamás ha tenido/perdido la penya por encima de Rudy & Co, y un largo etc...)
Sólo pido que podemos ir creando artículos para que la gente siga creyendo en un club que en vez de comprar por dinero, se hace grande cuando los jóvenes dan la talla, que es lo importante. Y ahora vienen unos años buenos con los Josep Franch, Jelinek, Joan Tomàs, Nacho Llovet, Albrt Homs, etc....

Carlos

Anònim ha dit...

Rudy al barsa? aaaah, que dificil que es ser de la Penya...

Anònim ha dit...

Sent sincers jo no hem faig il.lusions de que vinguin cap d'aquests dos jugadors, ja que per jugar amb nosaltres tindrien que baixar-se molt el sou perque no tenim calers i dubto que aixo passi. Aquest any nomes fitxarem apostes com en Hosley i tirarem de cantera, el demes es fer volar coloms.

Una aficionada ha dit...

He vist aquesta noticia de l'Antonio Bueno.

Com a mi m'ha agradat la posso per compartir-la:

http://www.marca.com/2010/07/14/baloncesto/acb/1279138297.html

Força Penya!!! Força Antonio!!!

Siusplau que continuï Antonio a la Penya encara que no pugui jugar.