dimarts, 13 de juliol del 2010

Novetats II

Avui, dimarts 13 de juliol, s'ha confirmat la continuïtat del pivot holandès del DKV Henk Norel.
Segons el que hem pogut saber, en Henk ha renovat amb una oferta inferior a algunes de les que l'hi havien arribat de clubs ACB o europeus. Per mi és una bona noticia ja que Norel és un pivot que li falta pulir molts aspectes del seu joc pero amb treball dur i continuat pot arribar a ser la pedra angular del nostre equip. D'altre banda, crec que és un jugador que ha demostrat poc amb els minuts que ha disposat al primer equip i a final de temporada sabrem si hem fet bé renovant-lo o no. La situació econòmica del club no és òptima però crec que haguéssim pogut fitxar algun pivot més determinant ja que al meu parer, henk no aprofita tota la alçada que té i la poca massa muscular fa que sigui un pivot força feble.

D'altre banda, una altra notícia que ens ha deixat una mica tocats, és que segons una plana web
de bàsquet europeu, Rudy Fernandez ha confirmat que en el cas que abandonés la NBA, el seu destí sería la secció de basquet del futbol club Barcelona. Si es fes realitat, molts penyistes veuríem com les nostres dues perles més precioses, extretes de la nostra fèrtil pedrera, LA DOBLE R, jugarà al nostre enemic del país. Personalment, si es complís aquesta notícia, deixaria de creure una mica en el mon del basquet i sentiria una impotència rabiosa força important.


Pel que es refereix al tema fitxatges, tot segueix igual. Ningú sap res i l'únic que es pot dir son rumors sense fonaments. Cal estar alerta ja que el barça no compta amb Ndong ni Trias. Tots dos son fora del nostre radi econòmic però si per algun motiu, cap altre equip es posa al mig i ells tenen algun interès en quedar-se a prop de la ciutat comptal, Badalona sería una bona destinació.
Per avui res més, només comentar el resultat de l'enquesta:

A LA PREGUNTA: ON JUGARÀ RUDY L'ANY QUE VÉ...

Els resultats han estat els següents:

  • Ningú creu que acabarà jugant a l'olympiacos
  • Un trist 1% creu que acabarà jugant a russia (CSKA)
  • Un 6% creu que acabarà sent blaugrana (tant de bo s'equivoquin aquestes 5 persones...)

  • Un 8% creia que seguiria a Portland(cosa desmentida aquesta setmana!)
  • Un 12% creu que acabarà de blanc (Reial Madrid)
  • Un 30% és força realista i creu que acabarà a Boston vestint de verd
  • El 40% dels nostres lectors més "cachondos" creu que acabarà al Canovelles B.C

I per avui ja n'hi ha prou. Un dia d'aquests més. No oblideu de votar a la nova enquesta eh!!!

Visca la penya i Visca Badalona!!!

3 comentaris:

Avia Radical ha dit...

penso que hem d'estar contents amb la renovació de NOREL, ja en tenim un de segur. No estaria gens malament que es pogués fitxar a Trias o Basile, potser seria demanar massa, esperem qui més entra a formar part del nostre equip.
El que no m,ha agradat gens ni mica es la noticia del possible fitxatge per part del TOTPODEROS BARCA sobre Rudy Fernández. Com més va, el valor del diner passa per sobre dels ideals, sentiments, i dels colors que hagis portat tota la teva vida a la samarreta que deies que tant estimaves, i la canvies per la que deies que mes odiaves. es un món de mones, comes diu vulgarment, però som humans i per sobre de tot , hi han els diners que son fils que tot ho trastoquen. Així és la vida de injusta, hem de prendre les coses amb resignació.

Una aficionada ha dit...

En Norel al final ha fet lo contrari de en Ricky. Gràcies Norel per estimar els nostres colors que també son els teus.

Gràcies per ajudar a aquest equip quan més et necessita.I gràcies per el teu esforç sempre.

Força Penya!!! i Força Norel!!! i moltes salutacions a tothom!!!

Gràcies Villacampa per aquesta renovació!!!

Una aficionada ha dit...

Tema de Rudy
____________

M'agradaria equivocar-me, però en Rossell quan va fer la precampanya va prometre als socis del Barça que els portaria el Rudy. Si os serveix de consol li vol pagar una tira de milions. I el Barça té problemes ecònomics perque encara que ha tingut beneficis encara deu més diners que els que ha aconseguit.

El dia 30 del mes passat alguns jugadors del primer equip encara no havien cobrat.

Així que igual no el surt tant rodó al Barça.

Força Penya!!! Salutacions a tothom!!!