diumenge, 18 de juliol del 2010

Moviments al mercat ACB



Els equips no paren de moure fitxes, rafa martinez renova amb el València, el mateix equip que ha fitxat al gegant lituà Robertas Javtocas (un pivot que personalment m'encanta), Thomas Kelati sembla que vol tornar a Malaga i Pablo Aguilar interessa i molt al real madrid, Axel Hervelle ha deixat de ser merengue per ser un bilbaí més...


Això si, no cal oblidar que nosaltres tenim un equip en obres i fins que els grans no deixin lliure el mercat, no podrem començar a moure fitxa. Un parell de jugadors interessants podrien ser Guillem Rubio i Jordi Trias. Tots dos catalans, i als que els seus actuals equips han dit que busquin un nou equip per l'any que ve. En el cas de Trias, el barça està disposat a pagar per que se'n vagi i de ofertes no n'hi faltaran. Tot i això, cal recordar que això és Catalunya, el lloc de naixement de tots dos i sempre es juga a gust a prop de casa.Això si, no cal oblidar que nosaltres tenim un equip en obres i fins que els grans no deixin lliure el mercat, no podrem començar a moure fitxa.
Un parell de jugadors interessants podrien ser Guillem Rubio i Jordi Trias. Tots dos catalans, i als que els seus actuals equips han dit que busquin un nou equip per l'any que ve. En el cas de Trias, el barça està disposat a pagar per que se'n vagi i de ofertes no n'hi faltaran. Tot i això, cal recordar que això és Catalunya, el lloc de naixement de tots dos i sempre es juga a gust a prop de casa.


Cal destacar també l'interès un any més del nostre club per Carl English, l'escolta canadenc de
1,96m i 88kg que actualment juga al Caja Laboral, però pel que sembla, no compten molt amb ell.
Seria una molt bona incorporació que juntament amb els dos pivots mencionats anteriorment, aconseguirien un joc interior poderós i treballador.

De moment no hi ha més novetats, tant bon punt sapiguem alguna cosa, us mantindrem informats!

Visca la penya i visca Badalona

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria molt be que vinguesin pero no ens enganyem aquests 3 jugadors economicament estan fora del nostre abast, esta be il·lusionar a la gent amb noms pero s'ha de ser realistes i aquest any els fitxatges seran apostes com en Hosley que poden sortir be o malament, jugadors d'un nivell mitja que cobrin poc i sobretot pedrera, el demes cortines de fum.

CJB SUPPORTER ha dit...

Personalment, el que té forces numeros es guillem rubio, a trias sel rifaran equips de segona fila amb diners... rubio li interessa a poca gent després de la temporada tan discreta que ha fet...

harpo ha dit...

Clay Tucker molt aprop del Madrid!

http://www.marca.com/2010/07/20/baloncesto/acb/1279611053.html