dimecres, 14 de juliol del 2010

ULTIMA HORA

Notícies Fresquetes....

La penya s'ha fet amb els serveis de Quinton Hosley, l'aler provinent del Aliağa Petkim de la lliga turca. Cal recordar que Quinton ja va jugar a la acb de la mà del Reial Madrid on a meitat de temporada van decidir fer-lo fora pel baix rendiment. Quinton és un jugador atlètic que pot contribuïr molt tant en atac com en l'aspecte rebotador.
L'ex del madrid té 26 anys, medeix 2,00m i pesa 98 kg de bèstia.

Us adjunto un parell de videos per veure un exemple del que us deia...
En el primer es veu el seu poder físic i en el segon es veu com després de fallar un llançament, ho arregla força bé.





5 comentaris:

Una aficionada ha dit...

Em sembla bé, però tinc por dels números. És perillós fitxar tant en temps de crisis. Jo preferiria usar més la pedrera.

Algú sap alguna cosa de en Bueno? de com és troba?.

Gràcies.

Salutacions a tothom!!! Força Penya!!!

Anònim ha dit...

En aquest cas el problema per mi no es la seva fitxa, ja que esta molt per sota dels 200.000 euros, per mi el perillos es que aquest jugador sigui el del Madrid que no va fer res o el de Turquia que va ser espectacular el seu rendiment. Tranquila aficionada, que s'estan mirant molt els diners per que no tenim un centim i per aixo tarden tant els fitxatges, encara que, estic d'acord amb tu seria bo pujar joves de la pedrera com Federico Aguerre i mantenir Jelinek al primer equip.

CJB SUPPORTER ha dit...

En principi, pel que he pogut llegir, antonio bueno te contracte però no volen que segueixi ja que la lesió que va patir va ser molt dura i per aquesta temporada no estaria llest. Crec que cal fitxar jugadors amb experiència i pujar a joves, l'equilibri perfecte!

Una aficionada ha dit...

Crec que seria una jugada per el Bueno, encara que sigui car si solament li queda un any igual el tindriem que mantindre.

Em dóna pena si a sobre de fer-se mal es queda fora, moralment el pot enfonsar, és tindria que mirar algo de alguna forma perque es senti estimat.

Gràcies Cjb Suporter. Salutacions a tothom!!! Força Penya!!!

Una aficionada ha dit...

Gràcies 14 de juliol de 2010 13:24.

Salutacions a tothom!!! Força Penya!!!