diumenge, 26 de setembre del 2010

Així si!


Aquesta vegada ha estat possible. La penya ha superat a un lluitador Assignia Manresa per 93 a 88. La penya dona per finalitzada la seva pretemporada amb un balanç neutre de 4 victòries i 4 desfetes.

El primer quart ha tingut un color clarament verd i negre tot i l'encert des de 6,75 de Jordi Grimau, tot encistellant 3 triples, els mateixos que Carl English fent que la diferència al minut 7 de partit fos de 23 a 13.

La segona part ha estat semblant a la primera, amb defenses alternatives dels badalonins i amb un Robinson força inspirat, amb 9 punts consecutius. Tot i això, la penya no es desenganxava de l'assetjament dels del Bages, de la mà d'un Grimau molt enxufat, amb 17 punts en 20 minuts.

Al tercer quart, els de Manresa s'han arribat a posar per davant 49 a 50, i la màxima diferència verd i negre ha estat de 7 punts tot i que ha acabat sent de menys de la mà d'un Román Montañez en estat de gràcia.

La penya ha ensenyat el seu segell, convocant a pista a un equip 100% de la pedrera, amb Franch, Jelinek, Homs, Pere Tomàs i Norel. Pere fent de lider, i un Jelinek encertat des de la llarga distància han donat ales al conjunt badaloní que han estat tallades per un Sergi Gladyr en estat de gràcia des de 6,75, 4 triples. Ha estat llavors quan ha aparegut Will "Gangstah" Mcdonald per demostrar el motiu del seu fitxatge, que quan vol pot ser dels més dominants de la lliga. El de Nova Orleans ha estat encertat des de la línia de personal i ha sentenciat el partit amb el 93-88 final. Els anotadors a continuació:

DKV Joventut (93): Trias (2), Robinson (12), Hosley (6), English (22), McDonald (20) –cinc inicial-, Franch (4), Homs (0), Norel (4), Pere Tomàs (14) y Jelinek (9).

Assignia Manresa (88: San Miguel (5), Grimau (19), Montañez (8), Mastojrovic (9), Alzamora (6) –cinc inicial-, Cusworth (10), Álex Hernández (2), Gladyr (14), López (4), Lewis (11), Oriola (0).

Un resultat que ens dona esperança de cara a l'inici de la lliga i ens fa pensar que potser no està tot perdut en aquest equip. No se vosaltres, però jo espero amb ànsia l'inici de l'Acb.
El primer partit serà dissabte que vé, contra el Cajasol de Sevilla a les 20:00. El primer partit a casa serà el diumenge 10 d'octubre a les 12:30 davant el Menorca Basquet. Cap dels dos partits serà retransmès per cap mitjà informatiu estatal. El del Cajasol el podrem seguir per RCB gràcies a Ballesteros & cia, i el segon el donaran per IB3, televisió de les Illes Balears.

Esperem que no sigui un dilluns massa dur desprès del pont de la mercè i les respectives festes.



Ens veiem a l'olímpic. Visca la penya i visca l'optimisme!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Optimisme de cara a la nova temporada.
Aquest any fem algo segur!!

Visca la penya i visca aquest blog!