dilluns, 18 d’octubre del 2010

Seguim Sumant!


Si senyors, la penya ha donat una lliçó de com guanyar en una pista difícil. Ha demostrat l'autèntic significat del mot "jugar en equip". Era un dia especial ja que era la pista on un 8 d'octubre va debutar un jove Josep Franch i Pepu tornava a la pista on durant 35 anys havia estat casa seva. Cal tenir en compte que la pista la van muntar 3 hores abans del partit i cap dels dos equips va poder entrenar.

La victòria té un valor afegit ja que els de Badalona van superar a un rival directe com és l'Estudiantes, tot i que està en hores baixes i també perquè van vèncer en una pista tan complicada com és Vistalegre, on compten amb una afició que apreta els 40 minuts sense descans.

El clar dominador del partit va ser la penya, i això no ho pot negar. Des de l'inici, l'estudiantes mostrava les seves carències en el joc interior. Un Asselin que deixa molt a desitjar juntament amb un joc interior baix van evidenciar un dels punts dèbils d'aques Estudiantes. Una altra vegada, Will Mcdonald, va posar-se la disfressa de super-heroi i va demostrar que no és el mateix que era a les Canàries. A dins la pintura no tenia rival. També va fer un partit força complert Rusell Robinson, amb un 2/3 en triples, tot i no ser un gran tirador des de la llarga distància, i portant el tempo del partit en tot moment.
Franch va tenir uns moments bons però va esta menys encertat ens alguns moments del partit. Cal remarcar també la feina fosca i el joc d'equip que duen a terme tant el capità Pere Tomàs com Quinton Hosley, que juguen més per l'equip que per ells mateixos, fen el que vulgarment s'anomena feina fosca.

Carl English es va carregar ràpidament de faltes i això el va marcar tot el partit. La penya s'en va anar al marcador gràcies a un 2+1 a falta de 7 minuts aconseguit per SuperMcdonald, que posava el +14 a favor dels verd i negres.

CLIQUEU LA PARAULA ESTADÍSTICA PER VEURE LA ESTADÍSTICA DEL PARTIT

Remarcar que l'estudiantes va fer més errades del normal i que la penya va fallar 9 tirs lliures al tram final del partit, cosa que hagués fet que el resultat del partit fos d'escàndol.




Fins Aviat i Força Penya!